Kan er volgende week gedart worden in Sevenum? Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Kan er volgende week gedart worden in Sevenum?

Kan er volgende week gedart worden in Sevenum?

Door de nieuwe Covid-19 maatregelen die vrijdagavond bekend gemaakt worden staat ook het Dartsfestival Sevenum op losse schroeven. De organisatie wil darters niet laten vallen en komt met een alternatief. Eventueel is een toernooi mogelijk mits de deelnemers bereidwillig zijn om zaterdag en zondag om 8:00 uur aan het dartbord te verschijnen.

De feestavond en vrijdagavond kan niet doorgaan. (door de corona maatregelen) Voor de organisatie houden we onderstaande poll, we vragen u onderstaande poll in te vullen zodat de organisatie weet of er voldoende animo is om de toernooien door te laten gaan.

Tevens maakt de organisatie bekend dat er kosteloos geannuleerd kan worden. De accommodatie kan vanaf heden geannuleerd worden, dit kan alleen door een mail te sturen aan [email protected] Natuurlijk kunt u ook al zou het dartsfestival niet doorgaan gebruik blijven maken van uw accommodatie.

Samengevat:
De organisatie vraagt via onderstaande poll of de deelnemers willen darten met onderstaande maatregelen:

  • Vrijdagavond gaat niet door
  • Geen feestavond
  • Horeca is na 19 uur gesloten
  • Wedstrijden vangen aan op zaterdag en zondag om 08:00 uur

Voor de organisatie vragen we onderstaande poll in te vullen. Maak je keuze en druk vervolgens op de knop 'Klik hier om jouw keuze te verzenden'.

[yop_poll id="1"]

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws