Open Co Stompé jeugddarttoernooi krijgt vervolg op nieuwe locatie Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Open Co Stompé jeugddarttoernooi krijgt vervolg op nieuwe locatie

Open Co Stompé jeugddarttoernooi krijgt vervolg op nieuwe locatie

Direct na afloop van 1e Open Co Stompé jeugddarttoernooi vorig jaar in juli, gaf Co Stompé in zijn nawoord aan dat er in 2012 weer een Open Co Stompé jeugddarttoernooi georganiseerd zou gaan worden. Het is inmiddels 2012 en de voorbereidingen voor het tweede toernooi zijn in volle gang. Dartsbond Almere e.o. organiseert wederom het toernooi met als stuwende krachten Anouska Voorn, Paul Doets en Jeffrey Groothoff.

De 2e editie van jeugddartoernooi wordt gehouden op zondag 15 juli 2012. Er is gekozen voor een nieuwe locatie, namelijk café/ restaurant ‘Aan Ut Water’ (www.aanutwater.nl) te Lelystad. Er zijn, net als vorig jaar, drie categorieën, namelijk ‘Aspiranten’ (8 t/m 13 jaar), ‘Junioren’ (14 t/m 17 jaar) en ‘Meisjes’ (8 t/m 17 jaar). De peildatum voor categorieën is 1 januari 2012. Het toernooi zal beginnen met poules en vervolgens zijn er winnaars- en verliezersronde. Voor de nummers 1 t/m 3 van elke categorie zijn er bekers, zowel voor winnaars- als verliezersronde. Tevens zullen er mooi prijzen te winnen zijn.

Maximaal aantal deelnemers voor dit toernooi is 128, dus wees er snel bij en voorkom teleurstelling. Kosten voorinschrijving € 3,- en bij inschrijving op de dag zelf € 5,-. Men kan zich opgeven via de site van Dartsbond Almere e.o.: www.dartsbondalmere.nl. De speelzaal zal om 09.00 uur open gaan, inschrijven kan tot 10.00 uur en het toernooi begint om 10.30 uur.

De jeugd is de toekomst en het is dan ook zeer mooi dat Co Stompé zich in wil zetten voor de dartende jongens en meisjes. Co zal zelf ook aanwezig zijn, dus schroom niet om tips & trucs te vragen aan deze zeer ervaren professionele darter. Ook als je met hem op de foto wil kan dat natuurlijk.

Voor meer informatie kan je kijken op:‘Open Co Stompé jeugdarttoernooi’ op Facebook, jeugddarttoernooi.hyves.nl en www.dartsbondalmere.nl (bij menubalk ‘Jeugd’).

Foto: winnaars 1e Open Co Stompé jeugddarttoernooi v.l.n.r. Lars Fransen, Jeffrey de Zwaan, Sharon Jansen en mastercaller Jacques Nieuwlaat
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws