Oproep van organisatie aan paradarters vanwege grote zorgen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Oproep van organisatie aan paradarters vanwege grote zorgen

Oproep van organisatie aan paradarters vanwege grote zorgen

Als organisatoren van grote darttoernooien maken wij ons zorgen over de Paradarts. Jullie als spelers vragen ons elke weer wanneer wordt er iets voor ons georganiseerd. Realiseer je dan wel dat het niet altijd evident is om een apart toernooi voor Paradarts te kunnen houden.

Je moet o.a. rekening houden met budget en ruimte om een toernooi voor paradarts te kunnen houden. Maar wanneer we dan extra budget en ruimte voorzien schrijven jullie je als paradarters niet in. Met als gevolg….. geen inschrijvingen = geen interesse meer van organisatoren en sponsors

Bedenk wel dat het hoge tijd is dat jullie als spelers reageren, anders gaan wij als organisatoren ons terugtrekken

In de komende 2 maanden staan er zo 2 prachtige toernooien op jullie te wachten…Dartsfestival in Sevenum en Ghent Open Darts.

Voor het dartsfestival in Sevenum hebben we minimaal 16 deelnemers nodig, anders trekken we voor die categorie de stekker eruit en dat betekent dan ook voor de volgende edities

Jarenlang hebben we aan de kar getrokken, georganiseerd, gesponsord etc.etc., maar ergens houd het op. Nu is het aan jullie.

En ik denk dat vele organisatoren van toernooien het met mij eens zijn.

Met vriendelijke sportgroeten,
Gerry Walters

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws