Oude tijden herleven zaterdag bij 25 jaar Oranjebar Darts Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Oude tijden herleven zaterdag bij 25 jaar Oranjebar Darts

Oude tijden herleven zaterdag bij 25 jaar Oranjebar Darts

Oude tijden zullen herleven in Mariahout op 22 februari aanstaande. Dan wordt namelijk het “25 jaar Oranjebar Darts” toernooi gespeeld met een totaal gegarandeerd prijzengeld van €2.000. Voor de winnaar zal er €750 klaarliggen.

Het 25 jarig jubileum van de Oranjebar in Mariahout wordt dit jaar extra luister bijgezet middels een groots dartevenement. Het carnavalsweekend van 2020 zal op zaterdag 22 februari voor een groot aantal darters niet alleen bestaan uit deelnemen aan het feestgedruis maar zeker ook uit het strijden om een greep uit de flinke pot met prijzengeld. Er zal deze dag maar liefst €2000,= aan prijzengeld worden uitgekeerd waarvan €750,= voor de winnaar zijn weggelegd dankzij hoofdsponsor H&S Betonwaren B.V..

In een grote tent zullen naast een podium ook een aantal dartbanen staan te wachten op de vele spelers die een graantje willen meepikken uit de prijzenpot. Het toernooi is voor iedereen, jong en oud, professioneel, ervaren, beginner of liefhebber, heren, dames of jeugd toegankelijk zijn. Op de in totaal 16 dartbanen zal, tot 128 deelnemers, gespeeld worden in poules gevolgd door een knock-out systeem. Mochten er zich meer dan 128 deelnemers melden dan zal het speelformat gewijzigd worden in een aanvangsronde waarbij de spelers gescheiden worden in een winnaars- en verliezersronde waarbij beide toernooien via knock-out wedstrijden worden voortgezet. Bij 16 of meer deelnemende dames/meisjes zal er een apart damestoernooi worden gespeeld.

Het spektakel zal beginnen op zaterdag 22 februari om 12:00 en er kan vanaf 10:30 worden ingegooid zodra de Oranjebar haar deuren opent. Het inschrijfgeld bedraagt €10,= per persoon en de inschrijving is reeds open.

Het inschrijven kan per email via [email protected] en het overmaken van het inschrijfgeld op rekening NL30RABO0128944234 t.n.v. P. v/d Broek o.v.v. de naam van de deelnemer(s) OF aan de bar tegen contante betaling tot een uur voor aanvang van het toernooi.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws