Overzicht van uitslagen en verslagen SuperLeague speelweek 8 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Overzicht van uitslagen en verslagen SuperLeague speelweek 8

Overzicht van uitslagen en verslagen SuperLeague speelweek 8

De achtste speelweek van de SuperLeague (SLN) is afgelopen zaterdag afgewerkt. Hieronder een korte terugblik op de gespeelde wedstrijden, waarin Frans Harmsen en Quin Wester van Vrijbuiter Superleague allebei 170-finishes gooiden. De volgende reguliere wedstrijden van de SuperLeague staan gepland op 4 februari.

Hoofdklasse
Goudenregenbar uit Den Haag is nog altijd koploper in de Hoofdklasse. In de thuiswedstrijd tegen Twenty Six Urk hadden ze het zaterdag moeilijk, maar werd uiteindelijk toch met 6-4 gewonnen. Goudenregenbar staat één punt los van de nummer twee: Team Winsum Sneek. Die ploeg won thuis overtuigend van Bosgenoegen: 7-3. Verder won Café De Dissel in Staphorst met 6-4 van De Dartshop ’t Vrijthof Allstars. Martijn Dragt versloeg in de solopartij Jeffrey Sparidaans, die over de gehele wedstrijd liefst elf 180’ers noteerde. Vrijbuiter Superleague was in eigen huis te sterk voor SLT Die Gaststube (6-4). Frans Harmsen en Quin Wester gooiden beiden 170-finishes. Tot slot pakte Oranjebar de eerste overwinning van het seizoen op bezoek bij DKE RW Repair (2-8).

Overgangsklasse A
Met zeven overwinningen uit acht wedstrijden heeft SLT Langhenkel vastgoed de touwtjes stevig in handen. Afgelopen zaterdag werd het nog even spannend tegen SLT de Planeet, maar Laurens Admiraal stelde de overwinning in de captainsgame veilig: 6-4. Op de tweede plaats in de Overgangsklasse A staat DCG Trainingdarts, dat in eigen huis won van Superleague team De Karre (6-4). Verder was De Stam in Winterswijk nipt te sterk voor Café Kremer (6-4) en won Toornsmit de uitwedstrijd tegen SLT Smart Fasthouse / De Gouden Leeuw in Emmen met dezelfde cijfers. De laatste wedstrijd van zaterdag was het duel tussen Vostars United en De Moriaan. De bezoekers uit Kampen bleken te sterk: 3-7.

Overgangsklasse B
Slechts drie wedstrijden werden er afgelopen weekend gespeeld in de Overgangsklasse B. De duels Pluym Schilderwerken – Dartcafé Nouveau en Xtreme sport Tilburg – De Reünie-Adro Parket worden komende zaterdag ingehaald. Koploper Dart Team Venlo (DTV) kwam afgelopen weekend wel in actie en vergrootte de voorsprong. Thuis tegen Parketvloermeesters was het tot het laatst wel spannend, maar Kay Smeets won uiteindelijk de solo van Maikel Verberk en zorgde voor de 6-4 overwinning. Verder eindigde de wedstrijd tussen SL ut Wiel en Fanatics Weert in evenwicht: 5-5. Shovel Darts Team behaalde tot slot een ruime zege tegen de mannen van SL Dubbel10 Arnhem (1-9).

Overgangsklasse C
Een wisseling van de wacht in de Overgangsklasse C. Sportsbar Potters Hoofddorp heeft de koppositie overgenomen van Café Sante Leiden. Beide teams troffen elkaar zaterdag in Leiden en daar bleken de gasten te sterk: 4-6. Hoofddorp staat nu één punt lost van Café Sante. Daarachter vinden we SLT De Salamander terug op de derde plaats. Het team uit Dongen verloor afgelopen weekend thuis van Sonny’s Darts / Café De Stoof (3-7). Verder trok Superleague Rotterdam aan het langste eind tegen Oranjestad United (6-4) en eindigde het treffen tussen PrimaDarts en DZJ Hippo Hilversum in evenwicht: 5-5. De wedstrijd tussen Eddie’s druifjes en ZDF Sport Pub Goes is uitgesteld en wordt komende zaterdag ingehaald.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws