Podcast Dartpraat: Met Jerry Hendriks en Jeroen Jorissen (Zwaantje Masters) Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Podcast Dartpraat: Met Jerry Hendriks en Jeroen Jorissen (Zwaantje Masters)

Podcast Dartpraat: Met Jerry Hendriks en Jeroen Jorissen (Zwaantje Masters)

In 2025 gaat Jerry Hendriks weer proberen om terug te keren in het PDC-Circuit. In de nieuwste aflevering van de podcast Dartpraat vertelde Electric dat hij het komende kalenderjaar nog heeft gereserveerd voor zijn thuissituatie. Hendriks werd in juni 2023 vader van een zoon, Joey, en heeft het darten momenteel op een iets lager pitje. In 2025 zal Hendriks proberen om via Q-school weer een Tour Card te bemachtigen.

Tot die tijd zal Hendriks te zien zijn tijdens enkele toernooien van de WDF en maakt hij zijn opwachting tijdens het nieuwe seizoen van de Modus Super Series. Komende zaterdag komt Hendriks in actie tijdens de Zwaantje Masters 2023 in café ‘t Zwaantje in Eindhoven. In een poule met o.a. Steve Beaton en Ryan de Vreede zal Hendriks proberen om bij de beste twee te eindigen.

In Dartpraat aflevering 5 bespreken hosts Jeffrey Noeken en Bas Engelen het toernooi samen met Hendriks en Jeroen Jorissen uit de organisatie van het toernooi. Verder stelt Hendriks de Nederlandse dartliefhebber gerust met betrekking tot de toekomst van Viaplay en gaat hij in op de kritiek waar zijn Viaplay-collega Anne-Marie Fokkens veel mee te maken heeft.

Luister de nieuwste aflevering van Dartpraat via onder andere Spotify, Google Podcasts, Podimo, en Apple Podcasts.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws