Rijnmond Darts speelweek 5 : Tijdloos 1 wint derby van Papendrecht Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Rijnmond Darts speelweek 5 : Tijdloos 1 wint derby van Papendrecht

Rijnmond Darts speelweek 5 : Tijdloos 1 wint derby van Papendrecht

Hieronder een verslag van speelweek 5 van Rijnmonddarts waarin de top geen fouten maakte en de competitie enorm spannend blijkt.

Wedstrijd van de week:
Helden van het hoff - Crusaders 5-4
"Eindelijk" moet er zijn gedacht door het Rotterdamse Helden van het hoff toen zei met de bierronde hun 2e overwinning van het seizoen realiseerde. De singels werden netjes verdeeld Bryan de Hoog verloor van Dennis de winter en Stevie Moreira ging onderuit tegen Mike Reyngoud terwijl Jan Karel en John de Ruiter wel overeind wisten te blijven tegen Peter Smits en Ruud Schriel. ook de koppels gingen gelijk op Dennis de Winter stond hier op namens the Crusaders door 2 koppels te winnen 1 met Reyngoud en de ander met de ingevallen Carlo Malta, en zoals dus eerder gememoreerd winst in de bierronde voor de Helden.

Eight o'clock - Cobra 3-6
Eight kon tot en met de 2e singel bij cobra blijven dankzij een klinkende overwinning van Jeffrey Stigter op Dick van Dijk 4-0 Dick die mogelijk al met zijn hoofd in nuland zat op dat moment. Yot aan het 3e koppels ging het vervolgens als een lije dakje voor de Ridderkerkers voordat opnieuw Jeffrey Stigter roet in het eten gooide dit maal met Rene Vermeulen aan zijn zijde ook in de bierronde verslapte Cobra zodat Eight vanavond 3 puntjes in eigen huis kon houden.

Havenzicht 3-Zo Dannnnn 2-7
Zo Dannnn weet 1 puntje uit te lopen op de titel verdedigers met deze ruime zege terwijl het toch een paar sterkhouders moest missen, maar de vervangers vingen dit prima op en het lijkt er op dat er echt een "team" staat bij de Dortenaren .

De Mafkezen -The Marvel's 1-8
Ook The Marvel's profiteerde en klimmen met 1 puntje over Cobra heen met deze grote overwinning terwijl de Mafkezen gedeeld hekkesluiter worden tesamen met Havenzicht 3.

Tijdloos 1 - Mephistoh 5-4
Tijdloos 1 dus de winaar van de Derby van Papendrecht de sleutel in deze wedstrijd ligt vermoedelijk bij de verrassende overwinning van Cor Leeuwesteijn (Tijdloos) op Daniel Geysendorpher.

TheMagicDarts - de Snurki's 7-2
Ongetwijfeld zal de terugwedstrijd beladen worden.

De Dijkers -Vrij

In het 180 klassement 3 koplopers momenteel, John de Ruiter, Mitchel v Schukkmann en Dennis de Winter allen met 10.

Komende week mogen TheMagicDarts afreizen naar Dordrecht voor een duel met de koploper Zo Dannnn wat dan ook de wedstrijd van de week zal betekenen. Verder opnieuw een Derby, deze keer in Ridderkerk tussen Cobra en Havenzicht3,mogen de mannen van Tijdloos 1 de Helden ontvangen de Snurki's vs de Mafkezen, Mephistoh thuis tegen de Dijkers en Crusaders-Eight o'clock, The Marvel's zijn deze week vrij.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws