Roger Janssen wint in Dongen, Streden en Van Dijk winnen koppels Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Roger Janssen wint in Dongen, Streden en Van Dijk winnen koppels

Roger Janssen wint in Dongen, Streden en Van Dijk winnen koppels

Zondag 6 mei werd er weer toernooi verspeeld voor de open ranking in Café De Valk. Er werd een single en een koppel toernooi verspeeld. Het single toernooi werd verspeeld volgens het k.o. systeem, de koppels in poules, beide toernooien hadden een winnaars en een verliezersronde.

Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Door winst op Mark Bakx en Alfred Schrieks werden Mario Robbe en Jurgen Evers finalisten.

In de andere halve finale wonnen Dick van Dijk en Oswin Streden van Marjolein Noyens en Roger Janssen. In de finale wonnen Dick en Oswin met 4-3 proficiat.

Ron de Pijper en Francois Gruteke wonnen de finale in de verliezersronde met 3-1 van Karlijn Muller en Henri van Es. De hoogste uitworp ging naar Dick van Dijk met 142, Dick gooide ook nog 100 uit. Mario Robbe had een 114 en Henri van Es een 104 finish.

Hierna gingen de singles van start. Dick van Dijk ging naar zijn 2e finale door winst op Mario Robbe. Roger Janssen won in de andere halve finale van Carlo van Cleef.

In de finale was Roger met 5-3 de sterkste en schreef het single toernooi op zijn naam, proficiat. Theo Lambregts speelde de finale in de verliezersronde tegen Djowy Verhagen en won met 4-2.

De hoogste uitworp ging met een perfecte 170 finish naar Marjolein Noyens, de eerste dame ooit die deze finish gooide bij een toernooi de valk, Marjolein had ook nog een 114 uitworp. Nico Steenbergen en Mark Bakx gooide 120 uit. Dick van Dijk had een 116 en William Leijten een 105 uitworp.

In totaal werd er 34 keer 180 gegooid die allen werden beloond met een gratis consumptie. 7x 180 voor Carlo van Cleef en Roger Janssen. Mario Robbe en Dick van Dijk scoorden er 5 stuks. 2x 180 hadden Corné van Mastrigt, Oswin Streden en Ron de Pijper. 1x 180 was er voor Mark Bakx, William Leijten, Henri van Es en Djowy Verhagen.

De uitslag:

WINNAARS SINGLE -

1. Roger Janssen

2. Dick van Dijk

3. Carlo van Cleef

Mario Robbe

5. Ron de Pijper

Henri van Es

Alfred Schrieks

Ad Timmermans

WINNAARS KOPPELS -

1. Dick van Dijk – Oswin Streden

2. Jurgen Evers – Mario Robbe

3. Marjolein Noyens – Roger Janssen

Mark Bakx – Alfred Schrieks

5. Carlo van Cleef – Marly van den Heuvel

Corne van Mastrigt – Nico Steenbergen

VERLIEZERS SINGLE

1. Theo Lambregts

2. Djowy Verhagen

3. Marjolein Noyens

Mark Bakx

VERLIEZERS KOPPELS -

1. Ron de Pijper – Francois Gruteke

2. Karlijn Muller – Henri van Es

3. William Leijten – Peter Dekkers

Mark de Vries – Theo Lambregts

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws