Schenk en van der Horst winnen koppeltoernooi Bousema Open Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Schenk en van der Horst winnen koppeltoernooi Bousema Open

Schenk en van der Horst winnen koppeltoernooi Bousema Open

Op vrijdag 1 maart stond het koppeltoernooi van het Bousema Open op het programma. Met 38 koppels en vele bezoekers was het weer een zeer gezellige en sportieve avond. Onder toeziend oog van de wedstrijdleider Patrick Blansjaar werd er gestart met poules om daarna verder te gaan in een winnaars en verliezersronde. Na diverse knock out wedstrijden werd de verliezersronde gewonnen door het koppel Timo van de Brink en Vincent Bouwman, zij wisten de finale te winnen van Roy Fleer en Richard Scharft. Op een gedeelde derde plaats kwamen de koppels Martijn Oltvoort / Jasper Schutten en Marius Hendriks en Tim Damhuis.

In de winnaarsronde hebben wij nieuwe winnaars gekregen, aangezien het verdedigende koppel (Sven Groen en Derk Telnekes) in de halve finale werd uitgeschakeld. De winnaars werden Josephus Schenk / Michel van der Horst, zij wisten in een zeer spannende finale te winnen van het koppel Dennie Olde Kalter / Luuk Boeijink. Een gedeelde derde plaats hier was er voor de koppels Danny Jansen / Edwin van der Veen en Derk Telnekes / Sven Groen.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws