Terugblik op LaCo speelweek 9 met alle uitslagen en verslagen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Terugblik op LaCo speelweek 9 met alle uitslagen en verslagen

Terugblik op LaCo speelweek 9 met alle uitslagen en verslagen

Afgelopen weekend werkten de spelers van de LaCo hun negende wedstrijdronde van het seizoen af. Hieronder een korte terugblik op de gespeelde partijen. De volgende speelronde van de LaCo staat gepland voor zaterdag 11 februari.

LaCo Heren
De heren van de BDC maakten afgelopen zaterdag geen fouten en behouden daarom de koppositie in poule A. Op bezoek in Velden werd de VDO met ruime cijfers opzijgezet: 3-14. DSWN zit echter op het vinkentouw en won de uitwedstrijd tegen DBBR (7-10). In Houten maakten DBMN en de DORA het erg spannend. De beslissende sologame ging zelfs tot een zevende leg. Daarin was Dirk Pruijs van DBMN het sterkst, waardoor de thuisploeg met 9-8 zegevierde. De heren van de RDB waren zaterdag vrij.

In poule B is het veld weer wat naar elkaar toe gekropen. De DOGD is na afgelopen weekend koploper, omdat de heren van DBA ruim verloren op bezoek bij de SDC (12-5). De DOGD won zelf de uitwedstrijd tegen DVS wel (7-10) en heeft daardoor één overwinning meer dan de concurrentie. De heren van de FDB boekten in eigen huis een flinke overwinning tegen hekkensluiter DOT: 14-3. De heren van de DONHN kwamen afgelopen weekend niet in actie.

LaCo Dames
Slechts één wedstrijd stond er afgelopen zaterdag op het programma in de beide damespoules. In poule A was de partij tussen DBBR en DSWN wel meteen erg spannend: 5-6. DBBR stond na de singles op voorsprong, maar de gasten overtuigden in de koppels. De andere teams: de VDO, DBMN en de RDB, waren zaterdag vrij.

In poule B was de enige wedstrijd van het weekend een stuk eenzijdiger. De dames van DVS waren in Deventer veel te sterk voor DID. Het werd uiteindelijk 10-1 voor de thuisploeg. Ondanks de ruime zege blijft de DONHN koploper in poule B. De DONHN, DBA en de FDB speelden afgelopen zaterdag niet.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws