Terugblik SuperLeague speelweek 9 met maar liefst 3 keer 170-finish Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Terugblik SuperLeague speelweek 9 met maar liefst 3 keer 170-finish

Terugblik SuperLeague speelweek 9 met maar liefst 3 keer 170-finish

De negende speelweek van de SuperLeague (SLN) is afgelopen zaterdag afgewerkt. Hieronder een korte terugblik op de gespeelde wedstrijden, waarin liefst drie spelers 170-finishes gooiden: Bert de Lange (Café Kremer), Jeffrey Keen (SLT Smart Fasthouse / De Gouden Leeuw) en Maikel van Baast (Xtreme sport Tilburg). De volgende reguliere wedstrijden van de SuperLeague staan gepland op 11 februari.

Hoofdklasse
Goudenregenbar uit Den Haag heeft de koppositie in de Hoofdklasse verstevigd. Op bezoek bij De Dartshop ’t Vrijthof Allstars in Oirschot werd overtuigend gewonnen: 1-9. De tweede plaats wordt na afgelopen weekend gedeeld door twee teams: Team Winsum Sneek en Café De Dissel. De Friezen gingen in Mariahout onderuit tegen Oranjebar (6-4), terwijl De Dissel in Joure gelijkspeelde tegen SLT Die Gaststube. Verder won Bosgenoegen in eigen huis van Vrijbuiter Superleague en eindigde het duel tussen Twenty Six Urk en DKE RW Repair in evenwicht: 5-5.

Overgangsklasse A
Koploper SLT Langhenkel vastgoed liep afgelopen zaterdag tegen een nederlaag aan. De mannen van Café Kremer waren in Vroomshoop met 6-4 te sterk. Bert de Lange van de thuisploeg gooide in deze partij een 170-finish. Langhenkel staat nog bovenaan, maar ziet DCG Trainingdarts dichterbij komen. De Groningers wonnen het uitduel tegen SLT de Planeet overtuigend: 1-9. Verder waren de mannen van Superleague team De Karre te sterk voor SLT Smart Fasthouse / De Gouden Leeuw (7-3) en verloor De Moriaan in eigen huis van De Stam (4-6). Jeffrey Keen van De Gouden Leeuw noteerde zaterdag een 170-finish. Tot slot eindigde de wedstrijd tussen Toornsmit en Vostars United gelijk: 5-5.

Overgangsklasse B
Dart Team Venlo blijft koploper in de Overgangsklasse B. Venlo won zaterdag met ruime cijfers (1-9) op bezoek bij Shovel Darts Team in Eygelshoven. De nummer twee, Xtreme sport Tilburg, heeft een achterstand van vier punten. De op papier spannend partij tegen Dartcafé Nouveau ging afgelopen weekend vrij overtuigend naar de Tilburgers. Maikel van Baast van Xtreme sport gooide in het duel een 170-finish. Verder won De Reünie-Adro Parket thuis van SL ut Wiel met 8-2 en pakte SL Dubbel10 Arnhem belangrijke punten tegen Fanatics Weert (3-7). Tot slot was Pluym Schilderwerken op bezoek in Berghem te sterk voor Parketvloermeesters: het werd daar 4-6 voor de gasten, ondanks liefst elf keer 180 van Gian van Veen.

Overgangsklasse C
De kersverse nummer één in de Overgangsklasse C heeft de koppositie afgelopen zaterdag behouden. Sportsbar Potters Hoofddorp hield de punten overtuigend thuis (8-2) in de partij tegen PrimaDarts. Vlak achter Hoofddorp staat Café Sante Leiden, met één punt achterstand. Leiden versloeg in Dongen SLT De Salamander (3-7). Andere overwinningen waren er voor Sonny’s Darts / Café De Stoof op bezoek bij Oranjestad United (4-6) en voor Superleague Rotterdam (3-7) tegen de mannen van ZDF Sport Pub Goes. In Hilversum ging DZJ Hippo tot slot thuis onderuit tegen Eddie’s druifjes uit Houten: 3-7.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws