Toernooiaankondiging: Oranjebar start opnieuw met de TOP Players Competition Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Toernooiaankondiging: Oranjebar start opnieuw met de TOP Players Competition

Toernooiaankondiging: Oranjebar start opnieuw met de TOP Players Competition

Terug van weggeweest; de Oranjebar start opnieuw met de TOP Players Competition, het invitatie darttoernooi voor de beste van de beste dartspelers. De TPC zal 64 gelukkige darters op uitnodiging de kans geven om zich in de kijker te spelen.

Het evenement Top Players Competition 2024 zal gespeeld gaan worden op vier speelavonden waarna er 32 spelers zullen overblijven voor het spelen van de finaledag. Er zal gestart worden met 16 groepen van 4 uitgenodigde spelers die in het spelformat 501, open in en dubbel uit, Best of 11 legs tegen elkaar uitkomen.

Per speelavond zullen vier groepen hun volledige poule uitspelen waarna de beste twee van iedere groep zich kwalificeren voor de finaledag. De spelers worden dus uitgenodigd voor 1 speelavond en verplichten zich bij deelname om bij plaatsing ook op de finaledag te spelen waar het prijzengeld zal worden uitgekeerd. De opbouw van het prijzengeld zal iets anders zijn dan tijdens de originele TPC van jaren geleden maar vormt met €500,= als gegarandeerde 1e prijs en een flink aantal andere prijzen nog een prima uitdaging.

Als speeldag is de donderdagavond aangehouden en op 30 mei zal met vier groepen gestart worden. Daarna zullen de overige 12 groepen op 06, 13 en 20 juni strijden voor de finaleplaatsen. Tenslotte staat op 27 juni de finale van de Top Players Competition 2024 op het programma voor de 32 sterkste spelers uit de voorronden. Aanvangstijd van de wedstrijden is op alle donderdagen 20:30 uur.

De wedstrijdleiding van het darttoernooi zal in handen zijn van SteenDarts en alles zal live gevolgd kunnen worden via DartConnect. De deelnemers en bezoekers van dit Oranjebar evenement kunnen vanzelfsprekend allen genieten van volop gezelligheid, goede dartbanen, alle denkbare consumpties en gratis parkeerplaatsen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws