Uitslagen en verslagen LaCo & SuperLeague play-offs op een rij Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Uitslagen en verslagen LaCo & SuperLeague play-offs op een rij

Uitslagen en verslagen LaCo & SuperLeague play-offs op een rij

Afgelopen zaterdag werden er veel wedstrijden gespeeld in de verschillende dartslocaties in Nederland. De senioren en jeugd LaCo kwamen in actie en in de SuperLeague play-offs stond speelronde twee op het programma met twaalf wedstrijden.

LaCo
In poule A van de Jeugd LaCo heeft de DONHN de koppositie overgenomen van DBBR. DONHN won met 10-1 van de DBA en zag DBBR thuis onderuit gaan tegen DVS: 4-7. In poule B won DSWN met 9-2 van DVO. Jan Poorter jr. wist in deze wedstrijd een knappe 155 finish te gooien. In poule C won de KDO met 7-4 van de FDB en daarmee klimt de KDO naar een knappe tweede plaats.

Bij de heren was er in poule A eindelijk een overwinning van de BDC op regerend kampioen DBBR. De solopartij moest de beslissing brengen en Twan Snoeck (BDC) won hierin van Dustin Straver (DBBR). In poule B won de DBMN met 12-5 van de SDC en wist de RDB met 13-4 te winnen van de DONHN. Tenslotte pakte DVS in poule C een nipte, maar belangrijke overwinning op de DOGD: 8-9.
Bij de dames stonden zes wedstrijden op het programma. In poule A was er een belangrijke overwinning van de FDB ten koste van de DVO: 5-6. Net als de FDB wisten ook de nummers één en twee te winnen. DSWN met 8-3 bij DBBR en VDO met 9-2 bij DVS. In poule B heeft de RDB in de strijd om de koppositie gewonnen van de DONHN: 9-2. De DOGD won, mede dankzij een 146 finish van Cecile Hofkamp, met 7-4 van de RDO. Tenslotte won de DBMN met 6-5 van de SDC, waarbij Carola Hollander (SDC) de hoogste finish gooide van het LaCo weekend, namelijk een 158-finish!

SuperLeague play-offs
In ronde twee van de play-offs stonden twaalf wedstrijden op het programma. De uitslagen vind u hier.

De wedstrijden voor speelronde drie, gepland op zaterdag 4 mei, zijn ook bekend en zijn zichtbaar in dezelfde link. Het eerstgenoemde team speelt thuis.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws