Uitslagen en verslagen van Landelijke Competitie speelweek 4 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Uitslagen en verslagen van Landelijke Competitie speelweek 4

Uitslagen en verslagen van Landelijke Competitie speelweek 4

Afgelopen weekend werkten de spelers van de LaCo hun vierde wedstrijdronde van het seizoen af. Hieronder een korte terugblik op de gespeelde partijen. De volgende speelronde van de LaCo staat gepland voor komende zaterdag 3 december.

LaCo Heren
Twee ruime overwinningen afgelopen zaterdag in poule A van de LaCo; de heren van de BDC wonnen met 11-6 van DBMN en DBBR versloeg met dezelfde cijfers de VDO. De BDC en DBBR hebben beide nu twee overwinningen op zak. De koppositie blijft echter in handen van DSWN, ook al kwamen zij zaterdag niet in actie. Spannender was het in Landsmeer bij de wedstrijd tussen de DORA en de RDB. De beslissende sologame werd een prooi voor Rick Hessing van de RDB, dat daarmee de overwinning pakte: 9-8. Ook de RDB heeft nu twee winstpartijen staan.

In poule B is de spanning volledig terug. De FDB en DBA konden afstand nemen in de poule, maar verloren afgelopen zaterdag allebei met het kleinste verschil. De heren van de SDC bleken thuis te sterk voor de FDB: 9-8. DBA ging in Almere-Stad met dezelfde cijfers onderuit tegen DVS. De DONHN bleek tot slot het sterkst in de uitwedstrijd tegen DOT: 6-11. De mannen uit Assen hebben zodoende nog altijd geen overwinning staan in poule B. De DOGD hoefde zaterdag niet in actie te komen. Liefst zes teams hebben nu allen twee overwinningen behaald en dus kan het in poule B nog alle kanten op.

LaCo Dames
In poule A bij de dames stond afgelopen weekend slechts één wedstrijd op het programma. In Café de Sport te Velden streden de VDO en DBBR tegen elkaar. De bezoekers trokken uiteindelijk aan het langste eind en wonnen in een spannende partij met 6-5. De DBBR heeft de eerste overwinning binnen, maar DBMN en de RDB staan met twee winstpartijen nog altijd bovenaan in poule A.

De partij tussen de DBA en DVS in Almere-Stad was afgelopen zaterdag ook het enige affiche in poule B bij de dames. Ook deze wedstrijd was spannend en werd uiteindelijk in de sologame beslist. Mery Wolsink versloeg Vanessa Steenhorst met 3-0 en pakte daarmee de winst voor DVS: 5-6. DVS heeft daardoor nu de koppositie in handen met drie overwinningen. De dames van de DONHN staan daar echter vlak achter en hebben een wedstrijd minder gespeeld.

Tekst: Nederlandse Darts Bond

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws