Voorbeschouwing op SuperLeague en LaCo in paasweekend Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Voorbeschouwing op SuperLeague en LaCo in paasweekend

Voorbeschouwing op SuperLeague en LaCo in paasweekend

Aankomende zaterdag staat voor de SuperLeague speelweek 15 op het programma en spelen de LaCo senioren in speelweek 13 hun één naar laatste poule wedstrijd. Hieronder vindt u een voorbeschouwing van de te spelen wedstrijden namens de Nederlandse Darts Bond.

SuperLeague
Bosgenoegen kan een reuzesprong richting het landskampioenschap zetten door de topper van Oranje Bar te winnen. Bij winst staat Bosgenoegen negen punten los met nog drie wedstrijden te gaan. De nummer drie Winsum speelt tegen de nummer vijf Fanatics en Twenty Six gaat op bezoek in Tilburg bij Xtreme. De Zwaantjes ontvangen Café Kafé en tenslotte speelt DKE thuis tegen Racketcentrum Terneuzen.

In overgangsklasse A lijkt het te gaan tussen The Legend en de Dissel. Beide spelen morgen een lastige uitwedstrijd. The Legend gaat op bezoek bij het ervaren team van Toornsmit en de Dissel speelt tegen de nummer vier, de Makkers van Wilma. Kremer reist af naar Appingedam voor de wedstrijd tegen op de Hoek en de Moriaan ontvangt de Schout. De laatste wedstrijd uit deze klasse gaat tussen SLT de Planeet en Status Bar Veendam.

Vier punten is de marge van Red Alert op Dart Team Venlo in overgangsklasse B. De koploper speelt morgen tegen de Dorpsherberg en DTV ontmoet FF naar Steef. De nummer drie Hemeco neemt het op tegen Nouveau en Vrijbuiter reist af naar Stampersgat voor de pot tegen 't Pleintje. Tenslotte ontvangt 't Haspeltje het team van Oranjestad United.

In overgangsklasse C is het erg spannend. De eerste vijf teams staan binnen zes punten van elkaar. Dartshop Leiden staat bovenaan en gaat het opnemen tegen Prima Darts. De nummer twee Agnes & Schier speelt thuis tegen Merwehof en 8-eraf Amsterdam speelt tegen de nummer laatst Double Bull. De Schot ontvangt de Wyck en Flora Bar speelt uit tegen Sonny's Darts.

LaCo
Koploper DVO gaat het in poule A opnemen tegen de VDO en de heren van FDB ontmoeten de DVK. In poule B kan DBA het koploperschap overnemen van DBMN als zij winnen van de SDC. In poule C staat een mooi duel op het programma tussen de DVS en de DSWN.

Bij de dames is de strijd om de play-off tickets nog lang niet beslist. In poule A zijn DSWN en VDO zeker, en maken de overige zes teams uit welke twee teams er naar Nijkerk gaan. De wedstrijden DVS-DVO en FDB-DVK zijn dus erg beladen. De DBBR speelt uit tegen de nummer twee VDO.

In poule B zijn de RDB, DONHN en DBMN al geplaatst. De twee teams die de beste papieren hebben voor het vierde ticket zijn DBA en SDC. Zij ontmoeten elkaar morgen in Wezep. Als de DBA wint zijn zij zeker van de play-offs. De andere wedstrijden uit poule B zijn DOGD-DBMN en RDO-RDB.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws