Voorinschrijven voor het Bousema Open kan tot 12 januari 00:00 uur Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Voorinschrijven voor het Bousema Open kan tot 12 januari 00:00 uur

Voorinschrijven voor het Bousema Open kan tot 12 januari 00:00 uur

Op vrijdagavond 13 januari 2017 zullen wij starten met het koppeltoernooi, waar wij zo rond middernacht zullen weten die de opvolgers worden van Salmon Renyaan en Sven Groen. Renyaan en Groen waren tijdens de 10e editie in de finale te sterk voor het koppel Luuk Boeijink en Danny Blom.

Het koppeltoernooi zal starten om 19:30 uur. Een voorinschrijving kan via een mail naar [email protected] of door te bellen naar 06-25005203. De digitale voorinschrijving eindigt op donderdag 12 januari om 00:00 uur. Vanaf dat moment kan er alleen nog telefonisch ingeschreven worden of op de dag zelf aan de wedstrijdtafel (mits er nog plaats is op de inschrijvingslijst, maximaal 80 koppels).

Op zondag 15 januari 2017 zullen de singeltoernooien starten voor dames en heren. Bij de dames was Gerrie Steenbreker de winnares van de vorige editie, nadat zij in de finale had afgerekend met Sabrina van de Hatert. Bij de heren was er de grote doorbraak van Derk Telnekes, hij wist menig topdarter te verslaan alvorens hij in de finale (topwedstrijd) ook afrekende met Jan Dekker die runner-up werd. Derk heeft zich inmiddels alweer gemeld om zijn titel te komen verdedigen.

De singeltoernooien zullen starten om 13:00 uur. Ook voor de singeltoernooien is de voorinschrijving geopend en kan op dezelfde manier als bij het koppeltoernooi. De digitale voorinschrijving eindigt op zaterdag 14 januari om 12:00 uur, hierna kan men zich enkel nog telefonisch inschrijven of op de dag zelf aan de wedstrijdtafel (mits er nog voldoende plaats beschikbaar is, maximaal 128).

Het prijzengeld bedraagt ruim 3300 euro, waarvan er 500 euro voor het sterkste koppel klaarligt, 750 euro en een wisselbokaal voor de beste heer en 250 euro en een wisselbokaal voor de beste dame. Bij minder dan 12 deelnemende dames zal het prijzengeld van de dames evenredig worden uitgekeerd. Voorinschrijven verdient aanbeveling, omdat wij ook afgelopen jaar weer helemaal vol zaten en daardoor mensen teleur moesten stellen.

Voor meer info over het prijzengeld en andere zaken verwijs ik u graag naar de toernooiagenda van Dartfreakz, daar staan de diverse toernooien van het Bousema Open uitgebreid beschreven. Wij kijken uit naar weer een gezellig, sportief, druk en zeker hoogstaand dartevent.

Schrijf je snel in voor een zekere deelname op [email protected] of 06-25005203

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws