Winst eerste Open Oss gaat naar plaatsgenoot Braulio Roncero Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Winst eerste Open Oss gaat naar plaatsgenoot Braulio Roncero

Winst eerste Open Oss gaat naar plaatsgenoot Braulio Roncero

Afgelopen maandag ging op tweede paasdag de eerste editie van het Open Oss van start in café/zaal De tien deugden in Oss. Met 84 deelnemers was er een mooi aantal deelnemers dat verdeeld over de 12 opgestelde dartsbanen de strijd met elkaar aan ging. Voor de liefhebbers was ook Tamara’s Dartshop aanwezig om iedereen te kunnen voorzien van de nodige dartsartikelen en dartsaccesoires.

Er werd gestart in een poulesysteem waarna er een winnaars- en verliezersronde volgde. Het niveau was hoog met spelers als Toon Greebe, Bjorn Fransen, Ron Schouten, Dennis Kolen, Braulio Roncero en Hermie van Orsouw. Bovendien wisten niet al deze spelers zich te plaatsen voor de winnaarsronde wat aangeeft dat ook buiten deze deelnemers nog genoeg talent rondliep die behoorden tot titelkandidaten.

De twee heren die erin slaagden om zich te plaatsen voor de finale waren Braulio Roncero en Ron Schouten. De uit Oss afkomstige Braulio Roncero speelde een thuiswedstrijd en dit voordeel kwam van pas in de eindstrijd tegen Ron Schouten. Met winst in de finale eiste de spanjaard de titel op van het eerste Open Oss.

Een overzicht van de uitslagen kunt u vinden in de bijlagen (PDF) onderaan dit artikel.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws