Zaterdag 17 juli HR-Q MDT in 't Wapen van Almere  Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Zaterdag 17 juli HR-Q MDT in 't Wapen van Almere 

Zaterdag 17 juli HR-Q MDT in 't Wapen van Almere 

De locatie is open vanaf 12.00u. Om 18.30u vangt een Open-170 toernooi aan waarbij de winnaar een HighRoller ticket voor 7 augustus ontvangt. Hier wordt beneden meer over uitgelegd. Aanstaande zaterdag vangt dus aan met een warming-up of een ieder die het leuk lijkt mee te doen aan een toernooi wat start op 170 i.p.v. 501

170 toernooi. Start toernooi 18.45u

Elke leg op 170 starten in plaats van 501. Elke TON+ finish is een kraslot en er zijn weer vele leuke prijzen te winnen bij het gooien van enkele op de dag bepaalde TON+ finishen. Het toernooi vangt aan in poules en wordt vervolgd met een knock-out fase. De winnaar ontvangt naast de reguliere prijzen ook een ticket t.w.v. €35 voor het HighRoller toernooi op 7 augustus 2021.

501 toernooi. Start toernooi 21.00u

Spelers uiterlijk melden om 20.45u aan de wedstrijdtafel

Het 501 toernooi zal ook starten in poules. Alle gegooide 180'ers / TON+ finishes / 12-/15-/18- legs zijn een kraslot waard. Verder zal het toernooi aan de hand van het aantal deelnemers bestaan uit tickets voor de HighRoller op 7 augustus waarbij het inschrijfgeld normaliter €35 bedraagt. Er worden gegarandeerd twee tickets weggegeven, ongeacht het aantal deelnemers, maar bij meer deelnemers worden er extra tickets weggegeven. Een unieke kans om jezelf te plaatsen i.p.v. in te kopen voor dit uniek dartstoernooi.

7 augustus 2021. HighRoller €35

Op zaterdag 7 augustus organiseert Mydartstraining in samenwerking met de net gerenoveerde speelgelegenheid het Wapen van Almere een Open 501-HighRoller.

Het wapen van Almere is gelegen in een rustige omgeving in Flevoland. Middels de gratis parkeergelegenheid en relaxte veranda aan het water een ideale plek voor zo'n competitief opgezet toernooi. Ruim opgezette banen maken het gooien ontspannen en de bar is elke avond gevuld met lekkere drankjes!

Mydartstraining zal een maximum van 48 man hanteren. Hiervan wordt er niet gewoonlijk gestart in poules van 3 of 4 maar poules van 6. De eerste 3 stromen door, waarbij de nummers 1 van elke poule vrijgeloot zijn naar de laatste 16. Dit betekent ook direct dat deze spelers een geldbedrag van €40. De overige twee van elke poule komen in kruisidee (nr2 vs nr3) tegenover elkaar te staan en bepalen wie de overige 8 spelers zijn die zich garanderen in het geld.

De HighRoller is een unieke beleving omdat het inschrijfgeld beduidend hoger ligt dan elk ander toernooi in Nederland. Hiermee wordt er een dynamiek gecreëerd waarbij een ieder van elkaar het respect kan opbrengen als speler aangezien een deelname niet zomaar is. Verder is het een unieke beleving om in een toernooi van 6 aan te vangen en biedt dit een ieder gegarandeerd speelplezier aan. Uiteraard tegen een hoger bedrag, maar met het uitzicht dat de laatste 16 winst maken moet dit voor een ieder die hieraan meedoet een haalbaar doel zijn. In Nederland zijn er nog geen toernooien gesignaleerd waarbij er van de 48 deelnemers er 16 betaald krijgen!

Voor alle deelnemers is er vanaf 11 uur een lopend ontbijt geregeld. Het toernooi start om 12.30u met de wedstrijden. Naast de poules zal Mydartstraining ook enkele televisies buiten neerzetten waarop de deelnemers tijdens het wachten onder andere FIFA kunnen spelen. Dit maakt het wachten uiteraard een stuk dragelijker als het niveau van de anderen niet om aan te zien is.. Dit is een nieuw idee naar de dartswereld toe.

Wil jij je plek reserveren voor dit toernooi? Dan kan dit middels een whats-app bericht naar 0648250458. Er is plek voor maximaal 48 deelnemers. Vermeld je naam en Mydartstraining neemt contact met je op voor de bevestiging van de aanmelding.

Zaterdag 17 juli HR-Q MDT in 't Wapen van Almere 

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws