Zaterdag is het tijd voor 5e ranking toernooi Road to PDC Q-School Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Zaterdag is het tijd voor 5e ranking toernooi Road to PDC Q-School

Zaterdag is het tijd voor 5e ranking toernooi Road to PDC Q-School

De komende twee zaterdagavonden staat de Oranjebar in het teken van de Road to PDC Q-School 2023 kwalificatiedagen vijf en zes. Na de herziening van het totale aantal kwalificatiedagen van twee naar een cyclus blijven er slechts acht dagen over, waarvan er reeds vier verspeeld zijn, om je te plaatsen voor de finaledag waar het tweede deelnamebewijs voor de PDC Q-School 2023 wordt vergeven aan de winnaar. Het eerste deelnamebewijs, beschikbaar gesteld door de Oranjebar in samenwerking met H&S Betonwaren, is voor de beste speler na acht kwalificatiedagen en die krijgt als bonus ook zijn/haar verblijfskosten vergoed.

Na vier gespeelde ranking toernooien bestaat de top drie uit Davy van der Zande, Axel Goverde en Stijn Donkers die aan de leiding gaan met een kleine voorsprong op de concurrentie. Een overzicht van de stand van zaken vindt je hier. De verschillen zijn klein en alles is nog mogelijk, zelfs voor spelers die tot nu toe nog niet hebben meegedaan. Behalve de winnaar van de ranking plaatsen de eerstvolgende zestien van de rankinglijst plaatsen zich voor de finaledag op zaterdag 17 december 2023. De winnaar van deze dag zal het tweede beschikbare deelnamebewijs aan de PDC Q-School 2023 ontvangen.

De vijfde speeldag van de Road to PDC Q-School 2023 wordt gespeeld op zaterdag 14 mei 2022. Inschrijving a € 5,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:00 uur. Aanvang van het toernooi is 19:30 uur.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws