Adrian Lewis ontvangt laatste Premier League 2010 wildcard PDC
PDC

Adrian Lewis ontvangt laatste Premier League 2010 wildcard

Adrian Lewis ontvangt laatste Premier League 2010 wildcard

Adrian Lewis heeft de tweede wildcard voor de Premier League 2010 ontvangen. Hiermee is het volledige deelnemersveld van de Premier League bekend. Eerder nam Lewis in 2007 en 2008 al deel aan het toernooi dat over 15 weken wordt gespeeld. Hierbij wist die de halve finale te halen waarin die zijn meerdere moest erkennen in Phil Taylor.

Onlangs werd Lewis wederom gestopt door The Power. Ditmaal in de kwartfinale van het PDC WK 2010. Voorafgaand aan die kwartfinale liet Lewis zich echter van zijn beste kant zien. Verder heeft hij in 2009 twee Player Championships op zijn naam gezet en gooide hij een 9 darter. Dit alles heeft bijgedragen aan het feit dat hij nu de laatste wildcard voor de Premier League 2010 in ontvangst heeft mogen nemen.

“Ik ben blij dat ik de Sky Sports Wildcard heb ontvangen en hopelijk zal mijn derde optreden een succes zijn in de Premier League", aldus Lewis. "Ik wil laten zien wat ik kan doen en dat is het winnen van een groot toernooi. Nu heb ik deze kans gekregen en ik ben vastbesloten om deze kans aan te grijpen.”

"Ik denk dat ik nu een speler ben met meer ervaring dan toen ik voor het eerst speelde in de Premier League. Ik weet wat ik kan verwachten van het publiek en ik geniet van het spelen voor een grote menigte.”

"Ik ben een meer constante speler dan voorheen en ik zou blij zijn als ik iedere week in de Premier League een gemiddelde kan gooien van boven de 100. Mijn doel is om na 14 weken in de top twee te eindigen en daarna pas naar de play-offs te kijken."

Het deelnemersveld voor de Premier League 2010 bestaat uit:
1. Phil Taylor
2. Raymond van Barneveld
3.James Wade
4. Terry Jenkins
5. Mervyn King
6. Ronnie Baxter
7. Simon Whitlock
8. Adrian Lewis

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws