Bezoek aan shoarmazaak veranderde in 'ontvoering' voor Webster PDC
PDC

Bezoek aan shoarmazaak veranderde in 'ontvoering' voor Webster

Bezoek aan shoarmazaak veranderde in 'ontvoering' voor Webster

Darren Webster heeft tegenover Live Darts een opmerkelijk verhaal uit de doeken gedaan dat hij met Adrian Lewis in Nederland heeft meegemaakt.

Na afloop van een dag darten liepen de twee terug naar het hotel waarbij ze besloten om nog een hapje te eten. Webster ging naar de shoarmatent terwijl Adrian alvast terug ging naar het hotel waar hij wachtte op zijn collega en het eten.

In de shoarmatent bleek het alleen een stuk drukker dan verwacht en Webster bleef ruim 1,5 uur weg. Toen hij met het eten terug op de hotelkamer kwam stond hem een nog grotere verrassing te wachten.

Adrian Lewis was in paniek en bleek de politie te hebben gebeld omdat zijn kameraad zo lang weg bleef. Hij had gemeld dat hij het vermoeden had dat Webster was gekidnapt waarop werd gevraagd hoe oud de vermiste persoon is. Hij antwoordde dat hij 40 was maar dat hij toch bezorgd was omdat hij heel klein is."

Uiteindelijk heeft The Demolition Man zelf de politie moeten bellen om te melden dat hij niet ontvoerd was. Jaren later kunnen ze samen lachen om deze actie.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws