Bialecki en Kanik kwalificeren zich voor Euro Tour 3 en 4 PDC
PDC

Bialecki en Kanik kwalificeren zich voor Euro Tour 3 en 4

Bialecki en Kanik kwalificeren zich voor Euro Tour 3 en 4

Naast de Associate Members Qualifiers voor de eerste vijf PDC European Tours van dit jaar en de Host Nation Qualifiers voor de eerste vier PDC European Tours staan ook de eerste vier kwalificatietoernooien voor Oost-Europese spelers, die op PDC Q-School in actie kwamen maar geen PDC-tourkaart wisten te bemachtigen, op het programma. Hier plaatsen enkel de winnaars zich voor de European Tour.

Op de kwalificatietoernooien voor European Tour 3 en 4 was er tweemaal Pools succes. Sebastian Bialecki kwalificeerde zich voor het International Darts Open door onder andere de Tsjech Tomas Houdek en landgenoot Tytus Kanik het nakijken te geven.
Het kwalificatietoernooi voor de German Darts Grand Prix kende een finale tussen twee spelers die op zaterdag ook al in de finale stonden om zich te kwalificeren voor een European Tour. Tytus Kanik won het Poolse onderonsje tegen Dawid Herberg. De voormalig PDC-tourkaarthouder zal zodoende zijn opwachting mogen maken in München.

Kwalificatietoernooien voor European Tours voor Oost-Europese spelers
European Tour 3/International Darts Open
Finale
Sebastian Bialecki - Gabor Jagicza 5-3

European Tour 4/German Darts Grand Prix
Tytus Kanik - Dawid Herberg 5-1

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws