BREAKING: [UPDATE] SBS9 wordt Viaplay TV, Talpa en Viaplay slaan de handen ineen PDC
PDC

BREAKING: [UPDATE] SBS9 wordt Viaplay TV, Talpa en Viaplay slaan de handen ineen

BREAKING: [UPDATE] SBS9 wordt Viaplay TV, Talpa en Viaplay slaan de handen ineen

Vanaf 5 april zal SBS9 omgedoopt worden naar Viaplay TV waar ook darten op uitgezonden zal worden. De elfde speelavond van de PDC Premier League vanuit Birmingham zal het eerste dartsevent zijn wat op Viaplay TV wordt uitgezonden.

Update 10:50 uur:
Inmiddels heeft dartfreakz bevestigd gekregen dat niet alle PDC toernooien op Viaplay TV worden uitgezonden waardoor het betaalde abonnement voor de echte dart puristen noodzakelijk blijft.

Viaplay Group en Talpa Network slaan de handen ineen. Vanaf 5 april gaat Talpa Network’s zender SBS9 verder als Viaplay TV, waar een selectie uit Viaplay’s sport-portfolio te zien zal zijn. De start van de samenwerking begint vrijdag om 07:55 uur met de tweede vrije training voor de Grand Prix van Japan. Verder kan de kijker in april genieten van Premier League voetbal, hoogtepunten van zowel de Grand Prix Japan en China en de Premier League Darts vanuit Birmingham & Rotterdam.

Naast Viaplay’s live sportuitzendingen en herhalingen, biedt Viaplay TV ook lokale en internationale films en series uit het uitgebreide entertainmentaanbod van Talpa Network. Het kanaal is in heel Nederland beschikbaar via alle grote tv-distributeurs.

Alle Viaplay sportcontent die te zien is op Viaplay TV blijft volledig beschikbaar op Viaplay.

Roger Lodewick, CEO Viaplay Nederland: "We zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking met Talpa Network. Talpa heeft een enorm bereik en door deze samenwerking kunnen wij een breed publiek aanspreken en kennis laten maken met Viaplay en het geweldige sportaanbod dat we op onze streamingdienst aanbieden."

Joost Brakel, CEO, Talpa Network: “Wij zetten vol in op onze open mediastrategie en dat betekent dat wij voortdurend in de markt kijken naar mogelijkheden tot samenwerking met aantrekkelijke partners. Het partnership met Viaplay is hier illustratief voor, zoals we eerder ook succesvolle allianties zijn aangegaan met RetailMedia.One en BBC First. Viaplay en Talpa Network hebben de intentie om de samenwerking in de nabije toekomst te verbreden en te verdiepen, en zijn blij dat we onze kijkers deze immens populaire sporten kunnen aanbieden.”

Naast Formule 1, Premier League voetbal en PDC Darts is Viaplay ook de thuisbasis van Bundesliga voetbal, EFL Championship voetbal, de Carabao Cup, IHF WK Handbal, Hoofdklasse Hockey, Enfusion en meer. Ook brengt Viaplay regelmatig exclusieve sportdocumentaires uit, zoals de aankomende driedelige serie 'Max Verstappen - Off the Beaten Track'.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws