Damon Heta start inzamelingsactie voor familie Kyle Anderson PDC
PDC

Damon Heta start inzamelingsactie voor familie Kyle Anderson

Damon Heta start inzamelingsactie voor familie Kyle Anderson

Damon Heta zat vroeger samen met Kyle Anderson op school en sindsdien waren ze beste vrienden. Samen liepen ze het dartcircuit af en schopten ze het tot prachtige prestaties.

De klap is dan ook groot bij Heta die afscheid moet nemen van zijn jeugdvriend en beste maat. Daarnaast is er natuurlijk ook het gezin dat Kyle achterlaat en daar wil Damon Heta zich nu voor inzetten.

Samen met Mac Elkin en de jongens van The Sportsman Management Company Ltd zetten ze een loterij op waarvan de opzet volledig gaat naar Tara, Charles en Marcus.

De items waar het om gaat zijn:

1. Gesigneerd Damon Heta shirt
2. Gesigneerd Dimitri Van den Bergh shirt
3. Gesigneerd Josè de Sousa shirt
4. Gesigneerd Jermaine Wattamina shirt
5. Gesigneerd Ted Evetts shirt
6. Gesigneerd Glen Durrant shirt
7. Gesigneerd James Wade shirt

Je kunt voor £10 een kaartje kopen waarmee je kans maakt op deze prijzen. Je mag zoveel kaarten kopen als je wilt.

Via een loting worden er namen getrokken en zo worden de prijzen vergeven. Hierbij wordt voor zover mogelijk een shirt geleverd en de maat naar keuze.

Betaling geschied via PayPal '[email protected]' en selecteer vervolgens de optie 'Vriend/familie'. Gebruik hierbij je Twitter of Facebook naam of zodat ze weten wie je als deelnemer bent.

Heb je geen PayPal maar wil je wel meedoen dan kan er contact op worden genomen met [email protected] en die zal vervolgens de bankgegevens doorgeven.

Deelnemen kan tot en met maandag 30 augustus 18:00 uur Nederlandse tijd. Om 18:30 uur zal de loting plaatsvinden.

Vanwege het drukke PDC seizoen dat op beginnen staat zullen de shirts worden opgestuurd nadat Damon Heta terug is van de World Cup of Darts op 15 september.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws