Danny Noppert gooit een 9-darter en krijgt er een tegen in dezelfde wedstrijd PDC
PDC

Danny Noppert gooit een 9-darter en krijgt er een tegen in dezelfde wedstrijd

Danny Noppert gooit een 9-darter en krijgt er een tegen in dezelfde wedstrijd

Danny Noppert noteerde in de tweede ronde wedstrijd van een 9-darter. The Freeze kwam hierdoor op 1-1. Martin T'Other Atkins uit Wigan antwoordde een paar legs later met een 9-darter voor 3-3. Danny wist uiteindelijk de wedstrijd met 6-3 te winnen. Beide 9-darters gingen via de traditionele route met tweemaal 180 en een 141-finish.

Voor de man uit Joure was het zijn derde 9-darter in het PDC-circuit. In februari 2019 en februari 2020 gooide hij er immers ook al een tijdens een Players Championship toernooi. De Fries gooide zijn eerste 9-darter tegen Gabriel Clemens in de halve finale, maar moest toen met 7-5 het hoofd buigen. In 2020 was het eveneens in de tweede ronde, toen was Danny met 6-3 van Andy Boulton.

Voor Martin Atkins was het zijn eerste 9-darter in het PDC-circuit. Overigens is het niet de eerste keer dat twee spelers in één wedstrijd een 9-darter gooiden. Op de World Grand Prix 2014 gooiden immers zowel Robert Thornton als James Wade er een. Wade won deze partij, die volgens het dubbel in, dubbel uit format ging, met 3-2 in sets.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws