Danny Noppert zeer succesvol met 100% resultaat tijdens alle Players Championship finales die hij speelde PDC
PDC

Danny Noppert zeer succesvol met 100% resultaat tijdens alle Players Championship finales die hij speelde

Danny Noppert zeer succesvol met 100% resultaat tijdens alle Players Championship finales die hij speelde

De 33-jarige Fries, Danny Noppert, heeft zijn vijfde Players Championship titel veroverd, waarmee hij bewijst dat hij een onverslaanbare kracht is in de finales van deze tour; hij heeft namelijk alle vijf finales waarin hij speelde, gewonnen.

Gedurende zijn carrière heeft Noppert aan 164 Players Championships deelgenomen en wist hij in vijf daarvan de finale te bereiken – waarin hij elke keer als winnaar uit de bus kwam. Zijn eerste overwinning dateert uit Dublin 2018, gevolgd door een reeks succesvolle toernooien, waaronder twee overwinningen in 2023 en de meest recente tijdens Players Championship 8 in Leicester, waarmee hij zijn titeltotaal op vijf bracht. Eerder won de Nederlander zijn eerste PDC major triomf met het UK Open van 2022.

Noppert's pad naar de overwinning begon op dinsdag met een zege op Robert Owen, gevolgd door overwinningen op Jim Williams en Stephen Burton, waarmee hij de laatste 32 bereikte. Vervolgens versloeg hij Gerwyn Price met 6-3 in de laatste 16, waarna Kevin Doets in de kwartfinale zijn meerdere moest erkennen in Noppert. In de halve finale werd de Pool Radek Szaganski uitgeschakeld, waarna Noppert in de Mattioli Arena in Leicester de wereldkampioen Luke Humphries versloeg om de titel te claimen.

Lees hier het artikel met meer uitslagen van Players Championship 8.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws