De beste PDC WK deelnemers zoeken een nieuw management PDC
PDC

De beste PDC WK deelnemers zoeken een nieuw management

De beste PDC WK deelnemers zoeken een nieuw management

Vanaf donderdag 15 december gaat het weer los in het Alexandra Palace in Londen. Het is de negentiende keer dat het officiële wereldkampioenschap wordt gehouden bij de PDC. Phil Taylor is, ondanks zijn mindere prestatie tijdens de Players Championship Finals, de torenhoge favoriet in Londen. Echter, vond hij vorig jaar al zijn Waterloo in de kwartfinale van het WK.

Zou Adrian Lewis zijn titel kunnen prolongeren? Of staat Taylor toch weer op? Zomaar enkele vragen die van belang zijn voor het WK PDC Darts Spel van Zweeler. Naast het voorspellen van de winnaar, moet je een team samenstellen van twaalf darters. Hiervoor krijg je 200 miljoen euro budget, waarbij uiteraard het hoogste prijskaartje hangt om de nek van Taylor. Deelname aan het spel kost 5 euro, waarvan 60 procent direct in de prijzenpot belandt. Bij Zweeler speel je immers om cash prijzen.

Schot in de roos
Het WK PDC Darts Spel start donderdag 15 december om 20.10 uur en is een vervolg op het eerste dartsspel bij Zweeler: het Players Championship Finals Spel. Dit bleek direct een schot in de roos met 128 deelnemende teams. Kevin Painter won uiteindelijk de finale van Mark Webster, wat de eerste prijs van 55 euro opleverde.

De prijzenpot is ditmaal gevuld met tenminste 300 euro, waarvan 75 euro gaat naar de winnaar van het WK PDC Darts Spel. In totaal zijn er negen prijzen voor het algemeen klassement en verdient ook de beste subleague een klein prijsje naast de eer. Uiteraard zullen de prijzen weer stijgen als het spel een succes blijkt. Het speelschema is terug te vinden op de website van Zweeler wat wellicht handig is bij het maken van een team.

Klik hier om te registreren!! Klik hier om direct je team samen te stellen en win! Je kan vandaag nog deelnemen, wacht niet langer en speel mee!

Veel succes en kijkplezier!

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws