De pijlen van Peter Wright staan ter discussie en niet om de reden die je zou verwachten PDC
PDC

De pijlen van Peter Wright staan ter discussie en niet om de reden die je zou verwachten

De pijlen van Peter Wright staan ter discussie en niet om de reden die je zou verwachten

Het niveau van Peter Wright is de laatste tijd niet indrukwekkend en na het jarenlang wisselen van pijlen heeft hij nu besloten om ze allemaal op te bergen en aan één setje vast te houden.

Met dit setje weet hij momenteel niet uit te blinken en supporters plaatsen vraagtekens bij waarom hij geselecteerd is voor de Premier League. Chris Dobey wordt op social media naar voren geschoven als een geschikte vervanger voor de tweevoudig wereldkampioen.

Maar het feit dat het momenteel niet loopt met zijn huidig setje is niet de reden van de discussie waar we op doelen. Het probleem ligt hem volgens velen namelijk bij zijn opmerkelijke punten die volgens recente ontwikkelingen niet meer toegestaan zouden zijn.

img 4940 1

Zoals hierboven te zien is op de foto zijn de punten in de pijlen van Snakebite nogal opvallend van vorm om er maar voor te zorgen dat ze niet uit het bord kunnen vallen.

Simon Whitlock speelde lange tijd ook met dergelijke 'weerhaak-punten' met als gevolg dat het dartbord binnen de kortste keren aan vervanging toe was. Hierop zijn onlangs de regels aangescherpt maar het lijkt erop dat deze punten toch door de keuring komen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws