Development tour: Owen Bates noteert de 21e 9-darter en maakt indruk met gemiddelde PDC
PDC

Development tour: Owen Bates noteert de 21e 9-darter en maakt indruk met gemiddelde

Development tour: Owen Bates noteert de 21e 9-darter en maakt indruk met gemiddelde

De 21-jarige Engelsman Owen Bates gooide het hoogste gemiddelde over twee Winmau Development-toernooien op vrijdag, met een indrukwekkend gemiddelde van 107.20.

In zijn duel met Dylan Slevin gooide Bates een perfecte leg, wat de 21e 9-darter in de Development Tour betekende. Bates voltooide een 180-180-141 finish in de vijfde leg, wat resulteerde in een break, gevolgd door een 14-darter om de wedstrijd met 4-2 te winnen. Dit gebeurde tijdens de vierde ronde van het tweede toernooi. Echter, een ronde later viel het doek voor Bates toen hij met 4-3 verloor van landgenoot Jack Vincent.

Met een gemiddelde van 107.20 voert Owen Bates de ranglijst aan voor hoogste gemiddelden over twee PDC Development-toernooien op vrijdag. PremiumDartsData publiceerde een lijst met de hoogste gemiddelden, waarbij de Nederlander Danny Jansen op de derde plaats staat met een gemiddelde van 102.28. Jansen bereikte dit gemiddelde tijdens de laatste 64 van het eerste toernooi op vrijdag. Opmerkelijk is dat Jansen zelfs drie keer voorkomt in de ranglijst en de eerste tour van het seizoen winnend wist af te sluiten.

De Ier Keane Barry staat op de tweede plaats in de indrukwekkende ranglijst, met een gemiddelde van 103.66 tijdens de laatste 16 van het tweede toernooi. Barry versloeg de Engelsman Cam Crabtree met 4-0, waarbij hij twee keer een 12-darter gooide. Barry won uiteindelijk het tweede toernooi op vrijdag door de beslissende leg van Gian van Veen in de finale te winnen. In de lijst van de 16 hoogste gemiddelden staan ​​ook drie Nederlanders vermeld: Danny Jansen (met 3 noteringen), Gian van Veen (101.62) en Owen Roelofs (101.54).

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws