GDT dag 1 avond "Van Gerwen en K. Huybrechts naar 2e ronde " PDC
PDC

GDT dag 1 avond "Van Gerwen en K. Huybrechts naar 2e ronde "

GDT dag 1 avond "Van Gerwen en K. Huybrechts naar 2e ronde "

Nadat vanmiddag Leon de Geus zich wist te plaatsen voor de volgende ronde van de European Tour 5 in Gibraltar is het vanavond de beurt aan Gino Vos, Michael van Gerwen, Jelle Klaasen en Kim Huybrechts om zich daar bij te voegen. The Fox Gino Vos speelde tegen Phil Taylor op het hoofdpodium, maar moest met 6-2 zijn meerdere erkennen in The Power. Michael van Gerwen trad eveneens aan op het hoofdpodium. Michael van Gerwen versloeg John Bowles met 6-2. Jelle Klaasen moest op het tweede podium met 6-3 zijn meerdere erkennen in de Welshman Richie Burnett. Kim Huybrechts hield de Belgische eer hoog door Peter Hudson met 6-2 te verslaan.

Avondsessie
Hoofdpodium
Simon Whitlock v Connie Finnan 3-6
James Wade v Joe Murnan 6-3
Wes Newton v Mensur Suljovic 5-6
Adrian Lewis v Michael Mansell 6-5
Phil Taylor v Gino Vos 6-2

Gino Vos is er helaas niet in geslaagd om de tweede ronde te bereiken. De geboren man uit Oss begon nog goed door met een 56 finish op 1-0 voor te komen. Maar hierna was het overduidelijk 'The Power' Phil Taylor die de overhand had. Taylor won 5 legs op rij. Vos mocht nog een klein beetje hoop hebben toen hij terug kwam tot 5-2, maar met een 83 finish was het Taylor die de partij op slot gooide.

Andy Hamilton v Dyson Parody 6-3
Michael van Gerwen v John Bowles 6-2

Michael van Gerwen mist de bull's eye om via een 121 finish 2-0 voor te komen, maar in de herkansing pakt hij alsnog de 2-0 voorsprong. Michael van Gerwen mist een 20 finish om 3-0 voor te komen, waar Bowles optimaal van profiteert door er 2-1 van te maken. Bowles komt vervolgens ook op 2-2, waarna van Gerwen weer breekt om uit te lopen tot 4-2. Via een 81 finish komt van Gerwen op een 5-2 voorsprong. Bowles mist 6 pijlen om in het toernooi te blijven, waarna van Gerwen via Tops een 6-2 overwinning boekt.

Gary Anderson v Dylan Duo 6-0

Tweede podium
Ronnie Baxter v Matthew Edgar 6-1
Colin Osborne v Jamie Lewis 4-6
Justin Pipe v Steve Maish 6-2
Mark Walsh v Dean Winstanley 5-6
Wayne Jones v Josh Payne 2-6
Peter Wright v Mark Hylton 6-0
Richie Burnett v Jelle Klaasen 6-3

Burnett breekt Klaasen meteen in de openingsleg. Klaasen stelt echter direct orde op zaken door terug te breken. Burnett komt via de derde break op rij 2-1 voor. Burnett breekt Klaasen nogmaals en staat inmiddels 4-1 voor. Klaasen breekt in de achtste leg mede door een 135 en 134 score en een 79 finish terug en brengt de stand op 5-3. Burnett pakt echter via een 121-finish een 6-3 overwinning.

Kim Huybrechts v Peter Hudson 6-2

Kim Huybrechts weet meteen te breken voor een 1-0 voorsprong. Hudson finisht 161 om terug te komen tot 2-1. Kim Huybrechts pakt de zesde leg mede dankzij twee keer 180 en gaat hierdoor met 4-2 aan de leiding. Kim Huybrechts finisht 100 om uit te lopen tot 5-2 en boekt uiteindelijk een 6-2 overwinning.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws