Ex van Barney Silvia Walraven heeft nieuw geluk gevonden PDC
PDC

Ex van Barney Silvia Walraven heeft nieuw geluk gevonden

Ex van Barney Silvia Walraven heeft nieuw geluk gevonden

De Haagse Silvia ging door diepe dalen maar heeft het geluk weer gevonden. Raymond van Barneveld viel na 25-jaar huwelijk voor de veel jongere Britse Julia. Silvia wist haar heil te vinden in de kerk en vergaf haar overspelige ex echtgenoot.

Op social media liet ze haar nieuwe liefde zien, Silvia schreef 'soulmates' bij de foto en veranderde haar status naar 'heeft relatie'.

Na de breuk met de vijfvoudig wereldkampioen wist Silvia na een diep dal de draad op te pakken. Door de kerk heeft ze rust gevonden en een positieve kijk op het leven opnieuw hervonden. De Haagse keek regelmatig te diep in het glaasje, ze greep volgens eigen zeggen naar de fles door de crisis in haar huwelijk, maar heeft door de kerk geen behoefte meer naar de fles.

Met het naar buiten brengen van de nieuwe liefde kan de Haagse de donkere periode voorgoed achter zich laten, Silvia straalt op social media als nooit te voren.

Silvia heeft een zoon Mike uit een eerdere relatie en kreeg samen met Barney dochters Daisy en Patty.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws