Grand Slam of Darts Van Gerwen wint, Barney verliest nipt PDC
PDC

Grand Slam of Darts Van Gerwen wint, Barney verliest nipt

Grand Slam of Darts Van Gerwen wint, Barney verliest nipt

Debutant De Decker heeft geen droomstart kunnen maken tijdens de BoyleSports Grand Slam of Darts. In Wolverhampton verloor de Belg met 5-1. Michael van Gerwen gunde Ashton geen leg waardoor hij sterk aan het toernooi is begonnen. In de Aldersley Leisure Village wist qualifier Van Barneveld met onder andere een 122-finish het vuur aan de schenen te leggen van Smith. De Hagenaar verloor helaas de beslissende leg.

Vanaf zaterdagmiddag gaat de Grand Slam of Darts van start en je kunt weer gratis deelnemen aan onze Dartpoule. Je maakt kans op mooie prijzen beschikbaar gesteld door Dartwinkel.nl dus voer tijdig je voorspelling in op poules.com/dartfreakz

De avondsessie wedstrijden:
Gabriel Clemens (96.45) 5-1 Mike De Decker (94.09) (E)
De Belgische debutant heeft zijn droom start niet kunnen waarmaken. Een paar onbenutte kansen hebben De Decker weerhouden om de wedstrijd tegen de Duitser te keren. Al doet de uitslag van 5-1 iets anders vermoeden speelde de Belg niet slecht.

Jose de Sousa (95.81) 5-1 Matt Campbell (83.58) (F)
Op weg zijn titel te verdedigen heeft De Sousa met 5-1 gewonnen. Met een prima gemiddelde en een zeer goed finish percentage heeft hij de concurrentie laten weten hongerig te zijn om de titel te prolongeren.

Luke Humphries (101.25) 3-5 Mensur Suljovic (100.61) (F)
De eerste zes legs gingen met de darts mee, met de stand op 3-3 wist de Oostenrijker leg zeven te breaken. Suljovic maakt geen fout en finisht 63 om de break te verzilveren en de wedstrijd te besluiten met winst.

Gary Anderson (82.39) 5-1 Joe Davis (66.95) (H)
Joe Davis kwam naar de Grand Slam met een tenniselleboog waardoor hij zichtbaar last had tijdens de wedstrijd. Het lukte Davis met een gemiddelde van nog geen 67 per 3-pijlen één leg te pakken. De Schot kon in de eerste versnelling de wedstrijd naar zich toe trekken.

Michael van Gerwen (108.22) 5-0 Lisa Ashton (87.96) (G)
The Lancashire Rose mocht van de Brabander geen leg afsnoepen. De Nederlander wist met 5-0 te winnen en gaf Ashton geen enkele kans in de wedstrijd te komen. Voor de wedstrijd miste MvG nog een 12-darts 130-finish die hij in de herkansing wel wist te benutten.

Joe Cullen (98.88) 5-0 John Henderson (87.88) (G)
Evenals Van Gerwen wist Cullen in pule G een whitewash te forceren tegen de Schot Henderson. Hierdoor zal Van Gerwen spelen tegen Cullen en zal Hendo het op gaan nemen tegen Lisa Ashton.

Peter Wright (96.45) 5-1 Fallon Sherrock (90.55) (E)
In de derde leg weet Sherrock de dubbel als eerste te gooien om 3-1 te maken, het blijkt helaas de enige leg te zij n die de Engelse pakt. Queen of the Palace krijgt een paar kansjes maar weet deze niet te verzilveren.

Michael Smith (100.43) 5-4 Raymond van Barneveld (96.48) (H)
Stuivertje wisselen daarmee kun je deze wedstrijd het beste omschrijven, beide mannen bleven legs uitwisselen. Barney gooit 122 uit op de bull in leg twee en weet ook 86 uit te gooien op de bull in leg drie. Smith sluit echter weer aan waardoor de wedstrijd uiteindelijk op 4-4 uitkomt. De Hagenaar krijgt een kans nadat Smith 170 mist op de bull vanaf 157, de triple 20 gaat erin maar de triple 19 moest doel waardoor Smith mag aanleggen op 25 en deze uitgooit voor de winst.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws