Grand Slam of Darts: Humphries verslaat Van Gerwen in kwartfinale PDC
PDC

Grand Slam of Darts: Humphries verslaat Van Gerwen in kwartfinale

Grand Slam of Darts: Humphries verslaat Van Gerwen in kwartfinale

Raymond van Barneveld en Michael Smith hebben zich geplaatst voor de halve finale van de Grand Slam of Darts. Vanavond kwamen daar de laatste twee namen bij waarbij Michael van Gerwen aaste op een plek als tweede Nederlander.

Hier zou het echter niet van komen want Luke Humphries wist hem te verslaan waardoor de halve finales zullen gaan tussen Raymond van Barneveld en Michael Smith en tussen Nathan Aspinall en Luke Humphries.

Zaterdag 19 november (vanaf 20:00 uur)
Nathan Aspinall (95,12) 16-12 Alan Soutar (95,18)
De derde halve finalist luistert naar de naam Nathan Aspinall. The Asp heeft Alan Soutar weten te verslaan met 16 tegen 12 waarbij hij onder andere een 142-finish wist te gooien. Tijdens deze partij wist Alan Souter nog een zeer bijzondere '9-darter' te gooien zoals te zien is op deze beelden.

Michael van Gerwen (95,99) 10-16 Luke Humphries (96,97)
De laatste halve finalist is Luke Humphries geworden die verantwoordelijk was voor de uitschakeling van Michael van Gerwen. De Engelsman wist finishes te gooien van 132, 140 en 167 en de Nederlander kon daar alleen een 104 en 100-finish tegenover zetten. Met 16-10 was het Humphries die de kwartfinale wist te winnen.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws