Het 180-geluid van de nieuwe PDC caller tijdens de Dutch Darts Championship PDC
PDC

Het 180-geluid van de nieuwe PDC caller tijdens de Dutch Darts Championship

Het 180-geluid van de nieuwe PDC caller tijdens de Dutch Darts Championship

Het komt niet vaak voor dat een nieuwe caller actief is bij de PDC en dus waren de ogen afgelopen weekend gericht op het nieuwe gezicht op het podium.

De grote vraag is dan altijd hoe het 180-geluid klinkt van de nieuweling en die hebben we voor je op deze beelden.

canvas

Iedere scheidsrechter geeft hier namelijk een eigen invulling aan en dat is deze keer niet anders. Enkele befaamde 180-geluiden zijn natuurlijk die van Russ Bray, Kirk Bevins en Paul Hinks. Deze gingen bovendien viral toen op Dumpert de video verscheen waarin een voetbalspeler in de kleedkamer een perfecte imitatie deed van het trio.

Maar we hebben meer bijzondere 180-geluiden die je niet vaak voorbij ziet komen. Zo hebben we de beelden van Fallon Sherrock die als caller actief was op de Online Darts League. Ze was er als speelster en vond het wel leuk om eens een andere rol te vervullen. Dus ze nam de microfoon ter hand en was scheidsrechter van een ander duel en toen het moment daar was dat er een 180-er werd gegooid maakte we kennis met het 180-geluid van The Queen of the Palace.

Voor degenen die dit destijds niet hebben meegekregen of die nogmaals willen genieten van deze beelden die dateren uit 2021 hebben we deze link naar het artikel.

Maar we hebben ook het 180-geluid van een speler dichtbij huis. Co Stompé is jaarlijks van de partij op de Texel Darts Trophy en ook hij heeft ooit de gelegenheid aangegrepen om de finale te callen als scheidsrechter.

Het gaat hierbij om de 2018-editie en de finale ging tussen Silko Visser en Frans Harmsen. En ook daarbij kwam de maximale score van 180 voorbij en dus kunnen we laten horen hoe de 180-er klinkt uit de mond van The Matchstick op deze beelden.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws