In gesprek met Jonny Clayton: Kersttradities, het WK Darts en de race voor de Premier League PDC
PDC

In gesprek met Jonny Clayton: Kersttradities, het WK Darts en de race voor de Premier League

In gesprek met Jonny Clayton: Kersttradities, het WK Darts en de race voor de Premier League

Hoe ziet Kerstmis eruit in het huishouden van Jonny Clayton? Online Darts sprak met de openhartige Welshman Jonny Clayton over het WK, kerst en de komende Premier League.

'Mijn kinderen vinden het geweldig en mijn vrouw houdt ervan, dus het is moeilijk om geen dartswedstrijd op tv te hebben in mijn huis. Maar ik probeer me gewoon te concentreren op wat ik moet doen', liet The Ferret weten aan Online Darts. Clayton vervolgt 'eigenlijk wil ik niet zien wat mijn tegenstander doet, ik wil en moet me concentreren op mijn wedstrijd en hopelijk wedstrijden na Kerst, dat is niet makkelijk als het gezin het liefste darts op tv heeft staan...'

Clayton is een van de spelers die mogelijk in aanmerking komt voor een plekje in de Premier league, de Welshman staat momenteel op de negende plek van de order of merit waardoor hij niet direct is geplaatst voor de Premier League.

'Het is niet aan mij om te bepalen of ik mee mag doen. Ik ga mijn best doen in Ally Pally, ik wil erin zitten. Natuurlijk wil ik dat, ik denk dat ik mijn waarde heb bewezen in de afgelopen drie Premier Leagues en hopelijk ben ik er komend jaar ook weer bij. Heb de World Cup gewonnen en de matchplay finale gespeeld, dus hopelijk hoop je dat dat genoeg is. Ik zou een leugenaar zijn als ik zei dat ik niet denk dat ik goed genoeg ben om erin te zitten, want dat denk ik wel. Ik hou van de competitie en ik wil erin zitten, dat is alles wat ik kan zeggen. Het is niet aan mij om te kiezen, want als dat zo was, zou ik bovenaan de lijst staan.'

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws