Laatste qualifiers voor de komende Sydney Darts Masters zijn bekend PDC
PDC

Laatste qualifiers voor de komende Sydney Darts Masters zijn bekend

Laatste qualifiers voor de komende Sydney Darts Masters zijn bekend

De top vier van de Australische Grand Prix Order of Merit en één qualifier hebben de lijst van de ongeplaatste spelers compleet gemaakt voor de komende Sydney Darts Masters. De top vier van de AGP ranglijst Loz Ryder, Shane Tichowitsch, David Platt en John Weber () zullen ook aan de Sydney Darts Masters deelnemen, evenals Demon Heta () die het op dinsdag gespeelde tweede kwalificatie toernooi won.

Voor Ryder, Tichowitsch en Platt wordt de Sydney Darts Masters hun tweede World Series of Darts evenement op rij. Zij zijn namelijk ook in actie gekomen op de Perth Darts Masters. De vijf qualifiers betreden het World Series of Darts toernooi als ongeplaatste spelers, samen met Paul Nicholson, qualifier van Nieuw-Zeeland Warren Parry en Kyle Anderson, winnaar van het op maandag gespeelde eerste kwalificatietoernooi. De drie laatstgenoemde spelers kwamen ook in actie op de Perth Darts Masters.

De ongeplaatste spelers zullen elk een geplaatste spelers loten. De loting zal woensdag verricht worden. Winnaar van de Sydney Darts Masters 2013 Phil Taylor en runner-up Michael van Gerwen zullen wederom om de titel strijden. Simon Whitlock, Peter Wright, Dave Chisnall, James Wade en wildcardhouder Raymond van Barneveld zijn ook van de partij. Huidig Lakeside kampioen en voormalige BDO-er Stephen Bunting ontving ook een wildcard, hij zal zijn World Series of Darts debuut maken. Genoemde spelers zijn geplaatst.

Er zullen samenvattingen van dit toernooi op RTL7 uitgezonden worden. Donderdag 28 augustus wordt er van 22:35 uur – 00:00 uur een samenvatting van de eerste ronde uitgezonden. Op vrijdag 29 augustus kunnen dartliefhebbers van 22:00 uur – 00:00 uur een samenvatting van de kwartfinales bekijken. De dartszender zal vervolgens op de laatste dag van het toernooi samenvattingen laten zien van de halve finales en finale en wel van 21:45 uur – 00:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws