Van der Voort ondanks een 164-finish onderuit tijdens Euro-tour 4 in München PDC
PDC

Van der Voort ondanks een 164-finish onderuit tijdens Euro-tour 4 in München

Van der Voort ondanks een 164-finish onderuit tijdens Euro-tour 4 in München

In München ging de Euro-tour verder met de avondsessie vanaf 19:00 uur. Tijdens de avondsessie van het Interwetten German Darts Grand Prix is Vincent van der Voort met 6-3 onderuit gegaan tegen Jim Williams. De Noord-Hollander begon ijzersterk met een 11-darts break waarna William de re-break wist te gooien. Vervolgens gaat de wedstrijd gelijk op waarbij Van der Voor 164 uitgooit voor 3-3. In leg acht weet Williams met een 15-darter de beslissende break te gooien waarna Williams het afmaakt.

Tijdens de vierde Euro-tour die live is te volgen op viaplay voor abonnees wisten Cameron Menzies, Steve Beaton en Ross Smith te winnen in het eerste deel van de avond. Steve Beaton wist voor het eerst in negen jaar van Whitlock te winnen. Ross Smith noteerde als eerste tijdens deze sessie een gemiddelde van boven de 100, Smith gunde Florian Hempel slechts een leg.

Op zondag de tweede speeldag stromen de geplaatste spelers in, onder de geplaatste spelers vinden we Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode en Dimitri van den Bergh.

De uitslagen
Jim Williams (95.25) 6-3 Vincent van der Voort (93.36)
Daryl Gurney (83.45) 4-6 Cameron Menzies (84.35)
Simon Whitlock (88.41) 5-6 Steve Beaton (88.1)
Ross Smith (101.03) 6-1 Florian Hempel (87.8)
Robert Owen v Liam Maendl-Lawrance
Ian White v Raymond van Barneveld
Chris Dobey v Tony Martinez
Gabriel Clemens v Oskar Lukasiak

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws