Michael van Gerwen grapt nadat hem beelden worden voorgeschoteld: "Wanne kut leg" PDC
PDC

Michael van Gerwen grapt nadat hem beelden worden voorgeschoteld: "Wanne kut leg"

Michael van Gerwen grapt nadat hem beelden worden voorgeschoteld: "Wanne kut leg"

Tijdens de eerste dag van het PDC WK 2024 was Michael van Gerwen te gast als analist in de studio van Viaplay.

Er werd in de studio teruggeblikt op een bijzondere leg en de Nederlander reageerde komisch zoals altijd.

Michael van Gerwen grapt nadat hem beelden worden voorgeschoteld: "Wanne kut leg"

De beelden dateren van de finale van het wereldkampioenschap van vorig jaar waarin Michael Smith en Michael van Gerwen tegenover elkaar stonden. Aangezien de Nederlander in de studio zat en Bully Boy op het podium in actie kwam was het een mooi moment om erop terug te kijken.

Zoals we de uitgesproken Van Gerwen kennen reageerde die na afloop direct met een grappige opmerking. Dat hij wel in is voor een lolletje zagen we eerder deze week ook al toen hij werd geïnterviewd door een journalist van de NOS.

De drievoudig wereldkampioen zag zijn kans schoon om de plopkap van de microfoon te jatten waarna de journalist deze aan het zoeken was. Met een grote grijns op het gezicht van Van Gerwen toverde hij deze uit zijn broekzak en grapte over de journalist.

Op zondag zal hij afreizen naar London om zich op te maken voor zijn eerste partij op het wereldkampioenschap. Deze mag hij op dinsdagavond spelen in de laatste partij van de sessie waar een ontmoeting met de winnaar van de partij tussen Keane Barry en Reynaldo Rivera.

Zij staan op zaterdagavond tegenover elkaar en dus weet Michael van Gerwen op het moment dat hij de overtocht maakt tegen wie hij het toernooi mag gaan openen.

Op dag 1 van het WK sprak Van Gerwen vol lof over Kevin Doets die indruk maakte en de regerend wereldkampioen in de problemen bracht. Hij kwam op een 2-1 voorsprong in sets en liet Bully Boy hard werken om de partij alsnog te keren en titelprolongatie in leven te houden.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen omtrent het PDC WK dan is alle informatie in één overzicht te bekijken in het PDC WK toernooicenter.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws