Michael van Gerwen 'ik moest echt heel nodig naar het toilet' PDC
PDC

Michael van Gerwen 'ik moest echt heel nodig naar het toilet'

Michael van Gerwen 'ik moest echt heel nodig naar het toilet'

Op zondagavond wist Michael van Gerwen 120.000 ponden te pakken door zijn zesde World Grand Prix titel te winnen. Van Gerwen speelde subliem met ruim 101 gemiddeld dubbel in en uit over de eerste sets. De Brabander kwam 4-0 voor en liet de wedstrijd bijan uit zijn handen glippen door Nathan Aspinall terug te laten komen tot 4-3 waarna de Engelsman twee pijlen mist om 4-4 te maken waarna Van Gerwen de titel pakt.

"Halverwege de wedstrijd kreeg ik enorme buikkrampen waardoor ik met samengeknepen billen een mindere fase kende in de wedstrijd. Het was lastig met het publiek wat ik tegen me had. Jullie kunnen er over lachen maar ik zat er mee" liet Van Gerwen na de wedstrijd weten tijdens het interview met Viaplay. "IK kom uit een dal dat weet iedereen, ik hoop dat ik nog meer kan laten zien dit jaar. Dit is wel een fantastisch mooie beker waar ik graag mee thuis kom" Van der Voort is het niet eens met Van Gerwen en vindt het geen mooie beker tot van Gerwen zegt "15 KG puur zilver Vinnie" Van der Voort is het vervolgens eens met van Gerwen "dan is het inderdaad een hele mooie trofee".

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws