Michael van Gerwen laat presentator schrikken wanneer hij voor het dartbord staat PDC
PDC

Michael van Gerwen laat presentator schrikken wanneer hij voor het dartbord staat

Michael van Gerwen laat presentator schrikken wanneer hij voor het dartbord staat

Tijdens dit toernooi in Duitsland was de presentator nietsvermoedend het publiek aan het toespreken toen hij plots een paar pijlen om zijn oren kreeg.

Hij stond namelijk recht voor het dartbord maar dit weerhield Michael van Gerwen er niet van om zijn ingooipijlen te gooien zoals te zien is op deze beelden.

scarytrick

Toen hij een beetje van de schrik was bekomen deed Ian White er nog een schepje bovenop waarna de presentator niet wist hoe snel hij moest wegkomen. Hij leek er ook niet erg om te kunnen lachen en was daadwerkelijk een beetje bang.

Nu moeten we er natuurlijk wel bij zeggen dat dit professionals zijn die dit uithalen en je moet het thuis dan ook zeker niet nadoen.

We hebben ook al eens gezien dat professionals elkaar onderling uitdagen en daarbij tonen ze aan hoeveel vertrouwen ze hebben in elkaar. Een voorbeeld hiervan is het geintje dat Michael van Gerwen en Bobby George flikte tijdens de Kings of Darts in 's-Hertogenbosch.

Mister Glitter had zoveel vertrouwen in de Nederlander dat hij zonder twijfelen zijn wijsvinger en middelvinger om de dubbel 8 legde. Vervolgens daagde hij Van Gerwen uit om de dubbel te gooien. Het aanwezige publiek kon dit erg waarderen maar ook hierbij willen we benadrukken dat je dit thuis vooral niet na moet doen.

Nu is Bobby George sowieso wel in voor een geintje en zeker tijdens demo-wedstrijden is hij in zijn element. Hij staat dan ook bekend om zijn bijzondere viering van een 180-er waarbij hij een speciaal dartshirt heeft met een lapje rond zijn borst dat open kan.

Zo was de bekende verschijning ook van de partij op het afscheid van Raymond van Barneveld in de BarneyDome. En de Engelsman stelde niet teleur en wist het aanwezige publiek prima te vermaken samen met naamgenote Bobby Edens.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws