Michael van Gerwen onderschatte de effecten en heeft veel pijn na een operatie PDC
PDC

Michael van Gerwen onderschatte de effecten en heeft veel pijn na een operatie

Michael van Gerwen onderschatte de effecten en heeft veel pijn na een operatie

Michael van Gerwen heeft openlijk gesproken over zijn recente tandheelkundige ingreep, maar volgens Vincent van der Voort verbergt de drievoudig wereldkampioen mogelijk de omvang van zijn beproeving.

Michael van Gerwen ervaart volgens collega en goede vriend Vincent van der Voort "veel pijn" na intensieve tandheelkundige ingrepen. Van Gerwen moest het World Cup of Darts-toernooi vorige maand missen om te herstellen en zal in de nabije toekomst nog een operatie ondergaan waarbij hij een beugel krijgt.

Ondanks zijn voornemen om deel te nemen aan de Polish Darts Masters dit weekend, geeft Van Gerwen toe dat hij zich nog niet voor de volle 100% voelt. Hij is echter vastberaden om goed te presteren bij de komende evenementen, waaronder de World Matchplay.

Volgens Van der Voort onderschatte Van Gerwen de nadelige effecten van de behandeling en lijdt hij aan aanzienlijke pijn. De ingrepen waren intensief en Van Gerwen heeft momenteel veel hechtingen in zijn mond. Daarnaast zal hij binnenkort een beugel krijgen, wat ook geen pretje is. Liet de The Dutch Destroyer weten aan 433 Darts.

Hoewel Van Gerwen afgelopen zaterdag zijn rentree maakte op het circuit, leed hij een verrassend verlies tegen Raymond van Barneveld tijdens de European Darts Matchplay. Volgens Van der Voort was duidelijk te zien dat Van Gerwen niet zichzelf was en hij was opvallend stil in de trainingsruimte. Van Gerwen schaamt zich ook voor zijn tandheelkundige situatie, waardoor hij zich ongemakkelijk voelt. Het herstel zal naar verwachting niet binnen enkele dagen zijn opgelost.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws