Nieuw tijdperk: Vanaf nu Winmau borden bij PDC PDC
PDC

Nieuw tijdperk: Vanaf nu Winmau borden bij PDC

Nieuw tijdperk: Vanaf nu Winmau borden bij PDC

Al even geleden kondigde de PDC aan dat de maar liefst 25 jaar durende deal met dartbord leverancier Unicorn tot een einde zou komen. Na een lange samenwerking werd door Unicorn besloten om een andere weg in te slaan. Vandaag is de PDC begonnen aan een nieuw tijdperk met nieuwe dartborden van Winmau.

De PDC en Winmau hebben een contract getekend voor de duur van vijf jaar en spreken zelf van een record deal. Alle grote PDC evenementen zullen vanaf heden gespeeld worden op een Winmau Blade 6 Triple Core dartbord.

Naast het feit dat we vanaf nu alleen maar Winmau dartborden gaan zien bij de PDC, gaat de grote dartsleverancier ook inzetten op de ontwikkeling van de dartsport. Zo zal Winmau actief zijn als titelsponsor bij de Challenge Tour, Development Tour en het World Youth Championship.

Aanstaande donderdag in Cardiff zullen de spelers van de Premier League voor het eerst hun pijlen gooien op een Winmau dartbord.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws