NSW Darts Masters: Ook Heta, Cross en Price door, Whitlock verslaat Aspinall PDC
PDC

NSW Darts Masters: Ook Heta, Cross en Price door, Whitlock verslaat Aspinall

NSW Darts Masters: Ook Heta, Cross en Price door, Whitlock verslaat Aspinall

Eerder deze middag zagen we al dat Danny Noppert en Dimitri van den Bergh zonder al te veel moeite de volgende ronde bereikten van de New South Wales Darts Masters. Noppert won met 6-3 van Brenton Lloyd en Van den Bergh won met 6-0 van David Marland. Ook Heta en Cross kenden weinig moeite. Heta zette Joe Cornito met 6-0 aan de kant. Rob Cross versloeg John Hurring met 6-2.

Deze middag komt ook Gerwyn Price in actie tegen Harley Kemp. Deze wedstrijd wordt gevolgd door het duel tussen Nathan Aspinall en Simon Whitlock. Hierna komt Peter Wright tegen Darren Penhall te spelen. De afsluiting van de middag is de wedstrijd tussen Michael Smith en Mal Cuming. In dit artikel zijn de verslagen van deze wedstrijden te lezen.

Alle wedstrijden van de middag:
Danny Noppert - Brenton Lloyd 6-3
Dimitri van den Bergh - David Marland 6-0
Damon Heta - Joe Cornito 6-0
Rob Cross - John Hurring 6-2
Gerwyn Price - Harley Kemp 6-2
Nathan Aspinall - Simon Whitlock 5-6
Peter Wright - Darren Penhall 6-2
Michael Smith - Mal Cumming 6-2

Danny Noppert - Brenton Lloyd: /pdc2/succes-voor-fries-noppert-door-naar-ronde-twee-van-de-new-south-wales-darts-masters

Dimitri van den Bergh - David Marland

Damon Heta (106.09) 6-0 Joe Cornito (73.5)
Een uitstekende Damon Heta liet geen spaan heel van Joe Cornito. Met een uitstekend gemiddelde van meer dan 106, had Cornito geen kans. Damon Heta gaan we dus terugzien in de volgende ronde.

Rob Cross (98.02) 6-2 John Hurring (91.67)
Het begin van het duel was prima voor Hurring. Hij kwam met 1-2 voor dankzij twee 15-darters. Echter wist Cross hierna iedere leg te winnen en dus eindigde het in 6-2 voor Cross.

Gerwyn Price (98.8) 6-2 Harley Kemp (84.00)
Kemp kon in het begin van de wedstrijd nog redelijk tegenstand bieden. Hij kwam op 1-1 en later nog terug tot 4-2. Hierna was het duel echter snel afgelopen en bleek Price toch te sterk.

Nathan Aspinall (91.98) 5-6 Simon Whitlock (99.63)
Een duel tussen twee internationale topspelers moet het spannendste duel van de middag worden. Whitlock kwam met 1-0 voor, maar Aspinall kwam direct tot 1-1. Het ging lange tijd met de darts mee, waardoor Whitlock steeds met 1 leg voor stond. Deze trend werd doorbroken toen Whitlock met 4-2 voor kwam. Deze voorsprong werd uitgebouwd naar 5-2 en dus was de Australiër dichtbij de overwinning. Maar Aspinall gaf zich niet gewonnen en zoals we hem kennen kwam hij terug tot 4-5 en zelfs 5-5. Toch wist Whitlock te winnen met 6-5 na een heerlijke wedstrijd.

Peter Wright (93.02) 6-2 Darren Penhall (89.56)
Penhall wist de eerste leg te pakken van de wedstrijd en ook de tweede leg was voor hem. Hierna kwam Wright terug tot 2-2. Hierna wist de Schot uit te lopen naar een 4-2 voorsprong en was de schade dus meer dan hersteld. Hij kwam niet meer in de problemen en won met 6-2.

Michael Smith (93.96) 6-2 Mal Cuming (78.17)
De eerste leg van de wedstrijd was voor Cuming. Hierna werd Smith steeds beter en stond hij binnen no-time op een 5-2 voorsprong. Uiteindelijk wist Smith dan ook met 6-2 te winnen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws