Opnieuw Beau Greaves de beste tijdens PDC Women's Series PDC
PDC

Opnieuw Beau Greaves de beste tijdens PDC Women's Series

Opnieuw Beau Greaves de beste tijdens PDC Women's Series

De Engelse Beau Greaves slaat op zaterdag een dubbelslag tijdens de PDC Women's Series. Nadat ze tour 13 won wist ze ook de 14de tour te winnen. Evenals het eerste toernooi was de Japanse Mikuru Suzuki haar tegenstandster. Tijdens het eerste toernooi stond de Britse één leg af en tijdens tour 14 twee legs. De Japanse speelde op weg naar de finale wel twee keer een beslissende leg. In de kwartfinale was Priscilla Steenbergen dicht bij de uitschakeling van de tweevoudig wereldkampioen en in de halve finale won Suzuki de beslissende leg tegen Lisa Ashton. Ook Noa-Lynn van Leuven speelde een beslissende leg in de kwartfinale waar Laura Turner de beste was. Noa-Lynn van Leuven en Priscilla Steenbergen wisten op beide toernooien op zaterdag de laatste acht te halen.

Aileen de Graaf zagen we niet in de eindfase van toernooi 14, de Graaf verloor de eerste ronde van Deta Hedman. Evelien Van Tol, Lincy Gloudemans en Lerena Rietbergen kwamen tot de laatste 16.

De nummers één en twee van de PDC Women's Series Order of Merit rankingen spelen het Cazoo World Darts Championship, en de nummer één is ook zeker van een ticket voor de Cazoo Grand Slam of Darts.

PDC Women's Series 14
Kwartfinale

Laura Turner 4-3 Noa-Lynn van Leuven
Beau Greaves 4-3 Stefanie Rennoch
Mikuru Suzuki 4-3 Priscilla Steenbergen
Lisa Ashton 4-2 Yukie Sakaguchi

Halve finale
Beau Greaves 5-2 Laura Turner
Mikuru Suzuki 5-4 Lisa Ashton

Finale
Beau Greaves 5-2 Mikuru Suzuki

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws