PDC sluit overeenkomst en gaat zeker 5 jaar verder met PDC Europe PDC
PDC

PDC sluit overeenkomst en gaat zeker 5 jaar verder met PDC Europe

PDC sluit overeenkomst en gaat zeker 5 jaar verder met PDC Europe

In 2007 is de PDC Europe begonnen om Europa's 'vaste land' te veroveren. Het afgelopen jaar stonden er maar liefst 13 toernooien in de agenda. Vijf jaar na de eerste stappen op het 'vaste land' in 2012 is de Euro tour geboren.

De PDC heeft de overeenkomt met de Duitsers voor vijf jaar verlengt waardoor naast de Eurotour toernooien als het European Championship, World Cup of Darts en de World Series of Darts Finals op het 'vaste land' gehouden zullen worden.

"De groei van professionele darts door heel Europa is een van de grootste succesverhalen van het afgelopen decennium geweest en het is fantastisch om onze samenwerking met Van Moltke uit te breiden", zei PDC-topman Matthew Porter.

"De komende vijf jaar zullen we ons verder uitbreiden in heel Europa en het is een spannende tijd voor iedereen die betrokken is bij PDC Europe."

De European Tour zal de Tsjechische Republiek voor het eerst bezoeken in 2019, na ook met succes zijn eerste evenement in Denemarken te hebben georganiseerd in 2018. Verder zullen er European Tour-evenementen gehouden worden in Duitsland, Oostenrijk, Nederland en Gibraltar.

Werner von Moltke, Managing Director van Langenbahn von Moltke (PDC Europe), zei: "Ik ben dankbaar voor het vertrouwen en de steun die de PDC ons de afgelopen 12 jaar heeft gegeven en voor hun beslissing om onze samenwerking voort te zetten.

"Het was altijd een plezier om samen te werken en we zijn verheugd om ons sterke partnerschap in de komende jaren voort te zetten.

"Langenbahn von Moltke is er trots op deel uit te maken van het ongelooflijke succesverhaal van PDC Europe, en de PDC kan er zeker van zijn dat we het bereik van deze geweldige sport op het Europese continent verder willen uitbreiden."

24 tm 26 mei zal Zwolle het toneel zijn van de PDC Eurotour, kaarten kun je hier bestellen. Later in het jaar zullen de World Series of Darts Finals in Amsterdam gehouden worden, klik hier voor kaarten.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws