PDC hoopt Premier League vanaf 2 juli in Sheffield te hervatten PDC
PDC

PDC hoopt Premier League vanaf 2 juli in Sheffield te hervatten

PDC hoopt Premier League vanaf 2 juli in Sheffield te hervatten

Tot dusver heeft de PDC alleen de Premier League-avonden in april naar een later moment geschoven maar RTL 7 laat weten uit betrouwbare bron te hebben vernomen dat ook voor de speelweken in mei inmiddels een nieuwe datum is gevonden.

Dit geldt voor de speelavond van Glasgow (7 mei), Leeds (14 mei) en Londen (21 mei). Met het opnieuw indelen van deze avonden zou het vernieuwde speelschema inmiddels rond zijn.

De Premier League zou dan ook op zijn vroegst pas op 2 juli worden hervat in Sheffield. Daarna volgen Glasgow (9 juli), Birmingham (30 juli), Belfast (30 augustus), Londen (20 augustus), Leeds (27 augustus), Berlijn (3 september), Rotterdam (9 en 10 september), Manchester (24 september) en Newcastle met de finale op 1 oktober.

Dit alles dient nog te worden bevestigd door de PDC en is bovendien onzeker in afwachting van de ontwikkelingen omtrent het Corona-virus.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws