Peter Wright loopt over van zelfvertrouwen "niemand is beter dan ik" PDC
PDC

Peter Wright loopt over van zelfvertrouwen "niemand is beter dan ik"

Peter Wright loopt over van zelfvertrouwen "niemand is beter dan ik"

Peter Wright zit vol met zelf vertrouwen, 'ik negeer iedereen en ben absoluut de beste. 5 minuten voor ik op moest wist ik niet eens met welke pijlen ik zou gaan spelen. Ik kan met alle darts gooien, kom maar op ik ben er klaar voor de titel te winnen' liet Snakebite weten aan online darts na zijn overwinning tijdens de eerste speeldag tegen de Belg Kim Huybrechts.

In 2018 speelde Wright ook de finale van de World Grand Prix destijds was Van Gerwen zijn tegenstander die met ruime cijfers won. De Nederlander met 5-2 in sets. Volgens de in Engeland wonende Schot is Mighty Mike niet meer zo gevaarlijk als in 2018. "Zelf was ik destijds nog te onervaren, die finale kwam te vroeg" Wright kan niet exact benoemen waarom Van Gerwen niet meer zo dominant is als destijds, of Michael is minder gaan spelen of de rest is beter geworden... Snakebite zal het opnemen tegen de The Polish Eagle Krzysztof Ratajski in de tweede ronde van de World Grand Prix.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws