Sherrock: "Ik kan niet eens een kebab halen zonder herkend te worden" PDC
PDC

Sherrock: "Ik kan niet eens een kebab halen zonder herkend te worden"

Sherrock: "Ik kan niet eens een kebab halen zonder herkend te worden"

Fallon Sherrock schreef op het PDC wereldkampioenschap 2020 geschiedenis als eerste vrouw die een partij won op het PDC WK.

In de eerste ronde werd Ted Evetts verslagen. Maar hier liet The Queen of Alexandra Palace het niet bij. In de tweede ronde werd ook Mensur Suljovic aan de kant gezet. Chris Dobey maakte in de volgende ronde een eind aan het sprookje en aan een verdere stunt van de Engelse.

De goede en verrassende prestaties van Fallon Sherrock op het PDC wereldkampioenschap 2020 hebben voor overweldigende aandacht en populariteit gezorgd. De 25-jarige Engelse is zo populair geworden, dat ze niet meer over straat kan zonder herkend te worden en zonder dat mensen op haar afkomen voor een selfie. Bijvoorbeeld als ze even een kebab haalt.

"Het is geweldig en ongelooflijk geweest zegt de voormalige kapster tegenover DailyStar. Ik had niet verwacht dat het zo opgeblazen zou worden. Nu word ik op straat herkend. Ik haalde een kebab en iemand wilde met me op de foto. Iedereen wil met me op de foto en me feliciteren. Ik kan niet geloven dat mensen met me op de foto willen maar het is cool".

"Ik kan nu veel bereiken, de mogelijkheden liggen open. Waarom zou ik de wereldtitel in de toekomst niet kunnen winnen, als ik hierin investeer? Het was ongelooflijk om iedereen voor mij te horen juichen omdat ik nog nooit in mijn leven zoveel steun heb gehad".

"Ik wil dit weer meemaken dus als ik weer in Ally Pally speel zou dat een geweldige prestatie zijn. Ik heb nu meer kansen om tegen de grote spelers uit te komen en als het me lukt van één of twee te winnen, kan ik van hieruit verder gaan".

"Tijdens de World Series kan ik de wereld rondreizen en iets doen waarvan ik hou. Ik ben nog nooit naar New York, Australië of Nieuw Zeeland geweest, het wordt dus spannend".

De goede prestaties op het WK 2020 hebben Sherrock geen windeieren gelegd. De 25-jarige ontving een uitnodiging van de PDC voor deelname aan alle World Series of Darts toernooien in 2020. Sherrock trok zich terug voor deelname aan het BDO wereldkampioenschap 2020.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws