Viaplay het nieuwe darts-kanaal voor de Nederlandse fans PDC
PDC

Viaplay het nieuwe darts-kanaal voor de Nederlandse fans

Viaplay het nieuwe darts-kanaal voor de Nederlandse fans

De Nordic Entertainment Group (NENT Group), het toonaangevende streamingbedrijf in de Scandinavische regio, heeft de exclusieve rechten verworven om vanaf 2022 live PDC-darts in Nederland te laten zien op zijn Viaplay-streamingdienst.

Darts geniet een enorme populariteit onder sportkijkers in Nederland, de thuisbasis van drievoudig PDC-wereldkampioen Michael van Gerwen. Naast darten zal ook Formule 1 en Bundesliga-voetbal te zijn zijn op de nieuwe zender.

Viaplay zal in het eerste kwartaal van 2022 in Nederland worden gelanceerd.

De vijfjarige overeenkomst maakt van Viaplay de exclusieve Nederlandse thuisbasis van 's werelds beste darttoernooien, waaronder het World Darts Championship, Premier League Darts, World Cup of Darts, World Matchplay, World Grand Prix, European Championship, Grand Slam of Darts en de Players Championship Finals, naast de World Series of Darts Finals.

NENT Group en de PDC zullen ook gaan samenwerken om een ​​live dartsevenement in Nederland te ontwikkelen met 's werelds grootste spelers. Binnenkort worden meer details bekend gemaakt.

Michael van Gerwen zei: "Er is zoveel talent in darts in Nederland en het is geweldig dat fans vanaf begin volgend jaar naar PDC-toernooien kunnen kijken via Viaplay. De samenwerking van de PDC met NENT Group blijft groeien en we kunnen allemaal positief vooruit kijken naar de toekomst. "

Zodra er meer bekend wordt over deze nieuwe streamingdienst in Nederland zullen we dat uiteraard publiceren. Op moment van schrijven is er nog niets bekend over de darts tv coryfeeën die voor RTL werken zoals Jacques Nieuwlaat en Frank Vischschraper.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws