VIDEO: Bizar moment dat in 87 jaar darten nu pas voor tweede keer op camera is vastgelegd PDC
PDC

VIDEO: Bizar moment dat in 87 jaar darten nu pas voor tweede keer op camera is vastgelegd

VIDEO: Bizar moment dat in 87 jaar darten nu pas voor tweede keer op camera is vastgelegd

Wanneer je dacht dat een 9-darter uniek is dan moeten we je uit je droom helpen. De perfecte leg wordt tegenwoordig steeds vaker gegooid maar er bestaat nog wel iets dat echt uniek is in de dartswereld.

Gisterenavond vond er namelijk een bizar moment plaats op de Super Series bij Rob Collins dat tot dat moment slechts 1 keer eerder ooit op camera was vastgelegd en dat in 87 jaar dat de dartsport al op televisie wordt uigezonden.

Hij schaart zich daarmee bij het zeer selecte groepje met alleen John Bowles en wel om het bizar moment op deze beelden.

download 15

Dit is op talent dan ook niet na te bootsen en is een kwestie van geluk. Alhoewel voor het aantal punten dat het oplevert is het ver van geluk want het kost je wel dure punten ondanks dat je pijlen eigenlijk wel het doel treffen.

Zoals gezegd is hij hiermee de tweede speler in de historie van het darten die dit op camera heeft gegooid nadat John Bowles hem voor ging op het PDC WK van 2013.

Toch is het niet helemaal waar dat we het slechts twee keer hebben gezien want er is nog een derde editie van en die is zelfs op Nederlandse bodem gegooid en op camera vastgelegd. Alleen was dit geen televisietoernooi maar een moment dat thuis is vastgelegd op een trainingsavond.

Bovendien was het ook een andere variant en deze werd gegooid door Stephan Mulder. Maar het is meer dan de moeite waard om ook deze weer eens onder de aandacht te brengen omdat het een moment is dat zo zelden plaatsvind.

Met twee keer deze prestatie in maar liefst 87 jaar darten op televisie bestaat de kans dat we weer 43 jaar moeten wachten voor we er weer één zien. Al moet daarbij natuurlijk worden opgemerkt dat er hedendaags veel meer darten wordt uitgezonden dan destijds maar een zeer uniek moment blijft het zeker.

1 claps
1 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws